Milers de ciclistes es donaran cita demà a Cort a la 39a Diada Ciclista de Sant Sebastià

19 enero 2018 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo, Otros Deportes
Presentació diada Ciclista Sant Sebastià

Presentació diada Ciclista Sant Sebastià

Antoni Noguera: La Diada Ciclista és una tradició on l’esperit de festa i lúdic és el protagonista i ens deixa la imatge d’una ciutat moderna i sostenible

 Maria Alsina: CaixaBank durant els darrers 39 anys ha recolzat  la Diada i estem molt satisfets per la gran participació ciutadana

 Palma, 19 de gener de 2018.-  El batle de Palma, Antoni Noguera, i la directora territorial de Caixabank a Balears, Maria Alsina, han presentat avui la 39a Diada Ciclista Sant Sebastià a CaixaForum Palma.

 Palma celebra un any més la tradicional Diada Ciclista de Sant Sebastià, i enguany amb més ganes que mai, perquè l’any passat degut a les intenses pluges es va haver de cancel·lar la prova per primera vegada després de 38 anys.

Antoni Noguera i Maria Alsina donaran demà la sortida oficial a l’arc situat a la plaça Santa Eulàlia amb el tradicional tall de cinta. A les 12 h milers de ciclistes engegaran la prova encapçalats per un grup de ciclistes federats que tradicionalment obren la passejada i per les persones amb alguna discapacitat que participin en aquesta Diada Ciclista de Sant Sebastià, que es situaran al capdavant.

Antoni Noguera ha destacat que la Diada Ciclista és “una tradició on l’esperit de festa i lúdic és el protagonista” una prova molt participativa i que ens deixa la imatge de la 38a edició “d’una ciutat moderna i sostenible”, ha dit el batle.

Per la seva banda, Maria Alsina, ha expressat que “CaixaBank durant els darrers 39 anys ha recolzat  la Diada i estem molt satisfets per la gran participació ciutadana”, ha volgut també transmetre el seu agraïment a l’Ajuntament i a l’Institut Municipal d’Esports per la seva implicació i organització tant de la Diada com de la Jornada prèvia d’Esport Inclusiu.”

Les bicicletes continuaran l’itinerari pel parc de la Mar, l’avinguda d’Antoni Maura, la Rambla, el camí de Jesús, el carrer de Salvador Dalí, fins a arribar al Palau d’Esports de Son Moix, en un recorregut d’uns 6 kilòmetres. La Policia Local de Palma, els SSG i els membres de Voluntariat Esportiu de Palma controlaran el recorregut per a evitar accidents i ajudar els que ho necessitin.

S’hi poden inscriure totes les persones que vulguin, sense límit d’edat i independentment de les seves condiciones físiques, ja que el caràcter de la Diada Ciclista, com sempre, és popular. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer prèviament en línia a través del web www.elitechip.net i a les instal·lacions esportives de l’IME. A més, com cada any, es poden fer el mateix dia de Sant Sebastià a partir de les 10 h als envelats situats a la plaça Major, al carrer del Conquistador, al carrer Sant Miquel /OMS i a la plaça de Cort.

Presentació Diada Ciclista Sant Sebastià

En aquesta edició, amb motiu de la Diada Ciclista, l’IME i CaixaBank han organitzat la III Jornada d’Esport Inclusiu, “Educant en les discapacitats”, que s’ha dut a terme avui a CaixaForum de la mà de Clara Gil, directora de Handisport i de Rafa Winckelmann, fundador de Handisport.

En la Diada Ciclista 2018 hi haurà premis per als tres grups més nombrosos, gràcies a la col·laboració d’El Corte Inglés, i es farà un sorteig de regals entre totes les  persones que arribin al Palau Municipal d’Esports Son Moix participant amb el número de dorsal amb el qual hagin pres part en aquesta Diada Ciclista.

A l’arribada al Palau Municipal d’Esports de Son Moix, hi haurà animació musical, zona de tallers i jocs infantils amb castells inflables aportats pel Consell de Mallorca, així com una zona d’avituallament amb fruita, aigua i refrescs. A partir de les 13.15 h, es lliuraran els premis i se sortejaran regals, amb la participació de tots els inscrits amb el seu número de dorsal.

L’Institut Municipal de l’Esport de l’Ajuntament de Palma agraeix especialment el patrocini de CaixaBank a la tradicional Diada Ciclista de Sant Sebastià des de fa ja 39 anys.

Enguany la Diada també compta amb el patrocini d’Onda Cero, Coca Cola, MALLA,  BOXI, El Corte Inglés i amb la col·laboració del Consell de Mallorca,  Ciclos Gomila,  Bimont, Federació de Ciclisme de les Illes Balears i el Voluntariat Esportiu de Palma.

Els organitzadors volem agrair el suport i la tasca del voluntariat de l’Agència Municipal de Palma, de la Policia Local de Palma, de totes les entitats col·laboradores, i de les altres àrees de l’Ajuntament que fan possible aquesta festa de la bicicleta a Palma.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com