Bàsquet Manacor: més que bàsquet Fin de Semana del 20 al 21

23 enero 2018 | Por | Categoria: Baloncesto, General
Mini Femení B Forn Ca'n Tòfol

Mini Femení B Forn Ca’n Tòfol

Mini Femení B Forn Ca’n Tòfol

Bàsquet Manacor, 66 – Madre Alberta, 25

El mini femení B Forn Can Tòfol es va imposar amb claredat a l’equip del Madre Alberta. Ambdós equips van lluitar de valent a la pista i les nines s’ho van passar molt bé. Les manacorines, amb una forta defensa, van posar molts entrebancs a les jugadores de Palma. Al final del partit, va regnar el fair play i ambdós equips es van fer una foto de record. Enhorabona a totes.

Infantil Masculí especial Restaurant Es Parc

Infantil Masculí especial Restaurant Es Parc

Infantil Masculí especial Restaurant Es Parc

Llosetina, 70 – B. Manacor, 79

Els infantils van tornar a desplegar un joc espectacular a la pista del Llosetina, un dels equips punters de la categoria. Agressivitat en defensa, pressing, joc ràpid, bona circulació en atac… I victòria més que merescuda després dels dos partits anteriors, també excel·lents, però que acabaren en derrota. Els manacorins estaren molt seriosos, intensos i poc egoistes en defensa, fet que els permeté sortir ràpid a camp obert. En atac, cada vegada el rival s’anava tancant més, i ha estat quan millor ha jugat l’equip, amb bona circulació de pilota per trobar la millor opció de tir. Descatar sobretot el 1r i el 3r període, amb 25 punts d’anotació a cadascun. Enhorabona a tots. Parcials: 23-25, 12-13, 18-25, 17-16.

 

Cadets especial Agrupació Mútua

Cadets especial Agrupació Mútua

Cadets especial Agrupació Mútua

Sa Pobla, 66 – Bàsquet Manacor, 69

Victòria treballada dins un camp difícil en un partit amb dues parts per a cada equip. Entre el primer i segon quart els manacorins han arribat a perdre de 13 punts, mantenint una diferencia de 8 abaix a mitja part. Al 3r període l’equip ha reaccionat amb una bona defensa i amb encert en atac, que li ha permés avançar-se de 3 al marcador. Al darrer període, Sa Pobla ha defensat en zona i ha aconseguit un parcial de 9 a 0 en tres minuts. El B. Manacor perdia de 6, però ha reaccionat, i a manca de 20 segons ha aconseguit l’empat. Pròrroga molt intensa amb parcial de 8 a 11 per als manacorins.

Deje su comentario