SEGUIMIENTO DE LA JORNADA SEGUNDA DIVISIÓN 26/01/2018

26 enero 2018 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Menorca

P1090249

 

 

 

Després de la garrotada que va suposar la derrota al descompte davant la UE Sami de la passada jornada, el primer equip buscarà aquest diumenge (16.00 hores), a Los Nogales, tornar al camí del triomf davant el CD Migjorn, i aconseguir la segona victòria en lliga per no quedar tallat de la lluita pel títol.

Els de Elias Noval van a la trobada amb la missió de retrobar-se amb les bones sensacions a la competició regular i tornar-se amb el botí i els tres punts davant l’equip de Victor Perez, amb el qual es troba igualat a punts, quatre.

La derrota com a local, i de la forma en què es va produir, ha provocat que els nostres vulguin més que mai els tres punts i per això han feina tota la setmana amb intensitat però amb la tranquil·litat de que van competir fins a l’últim moment i van tenir a la seva mà la possibilitat de donar un salt classificatori que només el mal final de partit els va impedir.

La victòria es presenta fonamental per seguir lligats als equips que lluiten per la part alta, cosa que els nostres busquen amb tranquil·litat i sense nervis, atès que la bona sintonia existent en el grup i l’experiència dels pesos pesants de la plantilla atorga aquest punt de més per als de Elias Noval.

Els de Victor Perez per la seva banda vénen després de sumar dos partits consecutius sense perdre, davant el CE Alaior a casa (1-0) i en la seva visita a Son Marçal (1-1) en un partit en què es van posar per davant però no van saber administrar la seva renda.

En els ultimes cinc visites dels nostres a Es Migjorn, el balanç és especialment esperançador per als de Noval, quatre victòries i una derrota a Los Nogales, però per al partit de diumenge no val el passat, ni el bo ni el dolent, i només serveix l’avui i l’ara, ia això van els nostres, a pensar nomès en el present.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com