Victòria plàcida

28 enero 2018 | Por Redacción | Categoria: Fútbol Base
Foto-Carla-Serrano

L’equip juvenil rebia la visita del CE Mercadal en un partit que suposava una nova victòria, la segona consecutiva i que allarga fins a tres les jornades sense conèixer la derrota. L’equip de Moyano volia aprofitar la victòria que va aconseguir la setmana anterior davant l’At. Villacarlos B per recuperar les sensacions de la copa.

Amb la infermeria una mica més descarregada, el tècnic basc va poder aprofitar la trobada per donar més minuts als menys habituals i aquests van correspondre la confiança del tècnic amb un excel·lent partit. Per la seva banda, els de Nan Moll, absent en la trobada, va intentar aprofitar les poques oportunitats de les que dispusà per intentar retallar distàncies, però el bon fer defensiu dels nostres, ho va evitar.

Als dos minuts ja estavan els nostres per davant amb el gol de Isma Ruiz, que de cap, a la sortida d’una falta botada per Coloma va avançar els locals. Amb la tranquil·litat d’obrir el marcador res més començar, els blaus van voler ser dominadors del esfèric, i bé que ho van aconseguir, amb paciència, però amb velocitat de circulació i amb molta més mobilitat en atac que en el seu partit anterior.

Primer Peñato , als 22 minuts, en jugada individual per banda esquerra es va treure un xut en el qual poc va poder fer Marc Triay. Poc desprès era Coloma que de falta directe feia el 3-0. Fins al descans, els nostres van seguir comptant amb el esfèric com a aliat per arribar a la mitja part en clar avantatge i amb el partit sentenciat.

La segona part va tenir la mateixa tònica, un CCE amb molta alegria en el seu joc i un CE Mercadal molt innocent i a remolc. Amb el pas dels minuts, els gols anaven caient a favor dels nostres que van tancar el partit per un clar 7-0 que els permet seguir sumant però que encara es troba, classificatòriament, a mercè dels errors dels seus rivals que estan per sobre d’ell a la taula.