Cap amunt, L’equip juvenil ha aconseguit una important victòria

5 febrero 2018 | Por Redacción | Categoria: Fútbol Base, Juvenil

P1000363

L’equip juvenil ha aconseguit una important victòria enfront del CE Ferreries B en el seu partit de la desena jornada de Lliga. A més, els tres punts li han servit per acostar-se una mica més a l’actual líder, que va frenar el seu camí triomfal cedint un empat en San Carlos. No obstant això, l’enorme primera part dels nostres va ser la clau dels pupils de Moyano en la seva difícil visita a Sant Bartomeu. Després de la victòria de fa unes dates davant el At. Villacarlos B en un gris partit, els nostres han fet un pas al capdavant en les ultimes dates que els ha portat a encadenar tres victòries consecutives i cinc jornades sense conèixer la derrota.

Els de Ses Canaletes van aconseguir gairebé assegurar-se la seva victòria en una primera part enorme i un inici de partit, mogut. Tot just començar arribava el primer tant dels visitants, Adria Torres superava a a Carlos Alles per avançar als seus, nomès es portaven disputats quatre minuts. Malgrat el tant, els nostres eren conscients que no anava a ser un partit còmode i no van baixar el nivell d’intensitat amb el qual havien començat la trobada. Amb tan sols 13 minuts disputats, va ser Raul Previ el que va aconseguir anotar el segon tant dels nostres, gran inici.

No obstant això, els de Sergi Castilla, equip correos i amb jugadors de gran nivell, anaven a donar guerra. Nil Maso, un dels seus millors homes, anotar l’1-2 res més treure de centre després del tant de Previ. Era un partit boig, on els atacs s’imposaven clarament a les defenses. L’aconseguir reduir errors individuals anava a donar mes possibilitats d’èxit als de Moyano, que en el minut 18 aconseguien el tercer, obra de Coloma.

A partir d’aquest moment, la pilota passejar més el centre del camp que les àrees i això relaxar el partit, que beneficiava als lluissers.

Amb 1-3 en el marcador, el pas per la caseta va portar amb si un descens de revolucions i una segona part, amb mes control per part dels blaus. Amb el pas dels minuts i el treball defensiu dels visitants el partit anava per la sendera de la sentència per part dels de Ses Canaletes, no obstant això, no va ser fins al minut 88 quan arribar el tant de la tranquil·litat, de nou Coloma batia a Allés i tancava una important victòria.