4 DE MARÇ DE 2018. III CURSA POPULAR PALMADONA

15 febrero 2018 | Por Redacción | Categoria: Eventos, Otros Deportes
Palma Dona

Palma Dona

Torna en la seva tercera edició la carrera popular de l’Ajuntament de Palma, en homenatge a la dona i a la seva important presència en l’esport, organitzada per l’Institut Municipal de l’Esport.

2.101 dones i 899 homes es varen fer seu el centre històric de Palma en la segona edició i en la seva nova ubicació. Les 3.000 inscripcions, 1.000 més que l’any anterior, es varen esgotar dies abans de l’esdeveniment. I com que on n’hi ha dos n’hi ha tres, i sabem que el 2018 Palma tornarà a abocar a Palmadona, posam a la disposició de totes les ciutadanes i ciutadans 4.000 dorsals.

L’epicentre de la cursa tornarà a ser la plaça d’Espanya, i completam l’esdeveniment estrella del nostre programa amb l’II EXPO PALMADONA dedicada a la dona, la salut i l’esport, dissabte 3 de març en jornada completa i diumenge 4 al matí: carpes de diferents entitats, empreses, gimnasos i centres de fitnes que oferiran els seus serveis enfocats a la dona; un gran escenari amb activitats dirigides gratuïtes i música, carpes per a la recollida de dorsals, i a la nit… ZUMBATÓ SOLIDÀRIA amb els millors instructors de zumba i artistes, amb la col·laboració de CADENA DIAL i a favor. un any més d’UN LAZO EN MOVIMIENTO, associació contra el càncer de mama.

Cartel Palma Dona

Cartel Palma Dona

La inscripció a la carrera és completament gratuïta, oberta a dones i homes de totes les edats (els menors han d’estar acompanyats per un adult) però on novament ELLES seran les protagonistes. Volem que hi participis com puguis, que les teves possibilitats i capacitats no t’impedeixin gaudir d’aquest moment: corrent, caminant, practicant nordic walking, amb la família… però hi has de ser.

No et perdis el 2018 la gran festa de l’esport en femení amb la III CURSA PALMADONA, tret de sortida del programa PALMADONA de Dona i Esport de l’Institut Municipal de l’Esport de l’Ajuntament de Palma. Inscriu-t’hi ja: comparteix, és la teva festa, la festa de tothom, l’esperaves i serà sensacional…

«Fes-ho pels que varen dir que no podries.»
Becca Longo. Jugadora de futbol americà.

Podràs obtenir informació de tots i cadascun dels esdeveniments que es duran a terme del 3 al 31 de març en el marc del programa PALMADONA de Dona i Esport,

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com