CADETES MENORCA – LLIGA (2a REGIONAL) Jornada 2

17 febrero 2018 | Por Juan Truyol | Categoria: Fútbol Base

Portada_MG_0305 copia

Hoy sábado se han dado cita los equipos del Dosa CF y el CE Ferreries para disputar la segunda jornada de liga, el partido ha empezado muy poco fluido, con los dos equipos algo espesos y en general con pocas llegadas al marco contrario, aunque en la mitad de la primera parte, el equipo entrenado por Noel Rey ha enviado un balón al palo, después de esta clarísima oportunidad, los de Jose Luis Seguí han empezado, aunque no con demasiada claridad, a tener al más el balón. Sin demasiadas ocasiones claras han llegado al final de la primera parte. Tras el descanso, el partido ha cambiado por completo, los dos equipos han ido a por el partido, han llegado con más peligro los visitantes y en el minuto 52, Borja Pons ha marcado el 0-1 abriendo el camino para el CE Ferreries, pero pocos minutos despues, en el 57 Lluis Pons ha empatado el partido, estaba claro que los dos equipos habían echo un paso al frente, el Dosa CF se ha defendido con mucha seriedad pero no ha podido parar los continuos ataques que le estaba infringiendo el CE Ferreries y, Hebert Velasco en el minuto 61 ha marcado el 1-2 dando algo de margen para su equipo, pero los dos equipos se han mantenido fiel a sus principios, el Dosa CF, seguía presionando arriba dificultando la salida de la pelota a los ferrerienses, disponiendo así de algunas ocasiones para lograr el empate pero ha sido Mar Febrer, que en el minuto 65 ha marcado el 1-3, a pesar del resultado el partido ha seguido intenso, llegando con peligro a las dos porterías y ofreciendo un final de partido muy emocionante, y sin tiempo para más se ha llegado al final del partido con el resultado favorable al CE Ferreries de 1 gol a 3.

Enlace del partido

CATALAN

Avui dissabte s’han donat cita els equips del Dosa CF i el CE Ferreries per disputar la segona jornada de lliga, el partit ha començat molt poc fluid, amb els dos equips una mica espessos i en general amb poques arribades al marc contrari, encara que en la meitat de la primera part, l’equip entrenat per Noel Rei ha enviat una pilota al pal, després d’aquesta claríssima oportunitat, els de Jose Luis Seguí han començat, encara que no amb massa claredat, a tenir al més la pilota. Sense massa ocasions clares han arribat al final de la primera part. Després del descans, el partit ha canviat completament, els dos equips han anat a guanyar el partit, han arribat amb més perill els visitants i en el minut 52, Borja Pons ha marcat el 0-1 obrint el camí per al CE Ferreries, però pocs minuts després, al 57 Lluís Pons ha empatat el partit, estava clar que els dos equips havien fet un pas endavant, el Dosa CF s’ha defensat amb molta serietat però no ha pogut aturar els continus atacs que li estava infringint el CE Ferreries i, Hebert Velasco en el minut 61 ha marcat l’1-2 donant una mica de marge per al seu equip, però els dos equips s’han mantingut fidel als seus principis, el Dosa CF, seguia pressionant a dalt dificultant la sortida de la pilota als ferreriencs, disposant així d’algunes ocasions per aconseguir l’empat però ha estat Mar Febrer, que al minut 65 ha marcat l’1-3, tot i el resultat el partit ha seguit intens, arribant amb perill a les dues porteries i oferint un final de partit molt emocionant, i sense temps per a més s’ha arribat al final del partit amb el resultat favorable al CE Ferreries d’1 gol a 3.