Bàsquet Manacor: EL JÚNIOR MASCULÍ INTERILLES SUPERA L’ALCAZAR PER 1 PUNT A MENORCA

20 febrero 2018 | Por | Categoria: Baloncesto, General
Junior Femení Antonel·la – Expert

Junior Femení Antonel·la – Expert

Junior Femení Antonel·la – Expert

Bàsquet Manacor, 58 – S’Indioteria 35

Un partit molt intens de les júniors. Des del primer minut la defensa manacorina s’imposà a un equip molt físic. Igualment, en atac el Bàsquet Manacor va saber moure la pilota amb fluïdesa i trobar la situació més adequada per fer el llançament. Molt important destacar que tot i guanyar de 20 les jugadores es tiraren a terra per recuperar una pilota. Això és actitud. Molt bé nines a seguir treballant

 

Masculí A Restaurant Es Parc

Masculí A Restaurant Es Parc

Infantil Masculí A Restaurant Es Parc

Bàsquet Manacor, 83 – Sa Pobla, 47

Tot i no fer un bon partit, els infantils van vèncer sense complicacions el darrer classificat del campionat. Tanmateix Sa Pobla hi va posar més ganes que els manacorins, que en certs moments del partit no va estar a l’altura d’altres encontres. Però alguns bons moments en defensa, els va permetre córrer i fer cistelles fàcils per posar una diferència al marcador que no reflecteix el joc que es va veure a la pista.

 

Junior Masculí Interilles Fontaneria Pujol

Junior Masculí Interilles Fontaneria Pujol

Junior Masculí Interilles Fontaneria Pujol

CD. ALCÁZAR, 89 – Bàsquet Manacor, 90

Gran victòria dels júniors a la pista de l’Alcazar amb una increïble remuntada final. Gran partit, gran equip i espectacular afició! Enhorabona!

La primera meitat va ser molt igualada, amb alternances al marcador. Al tercer quart, però, l’Alcazar va començar a dominar el partit, imposant el seu joc amb molt d’encert en el tir i aconseguint dominar el rebot ofensiu. L’avantatge dels locals es movia per damunt dels 10 punts. Però els nostres jugadors varen seguir picant pedra, amb defenses molt intenses i atacs ràpids i ben elaborats. Tot i el gran esforç, pareixia que no aconseguirien capgirar el marcador. A manca d’1’30’’ per al final, el desavantatge era de 7 punts. Però aquest equip creu que pot fer qualsevol cosa que es proposi i ho van aconseguir. GRANS!!!!

Deje su comentario