Debut del femení, el primer partit de molts

22 febrero 2018 | Por Redacción | Categoria: Fútbol Base, Fútbol femenino
.

.

Aquest proper diumenge (16:30 h.) passarà a la història del nostre club pel debut del nostre equip femení que s’enfrontarà a la UE Sami en un partit amistós a celebrar en l’Annex del Camp Municipal de Ses Canaletes.

Al setembre de 2016 començava un nou projecte de futbol femení, després d’haver disputat moltes d’elles els “Jocs Municipals” en representació del poble de Sant Lluís. Per arribar a aquest moment, les nostres noies han anat durant l’últim any i mig preparant-se tan bé com sigui possible, amb l’objectiu a mig-llarg termini tenir una bona base i poder gaudir en partits com el d’aquest diumenge.

El camí ja aquesta iniciat, en aquests mesos l’equip ja compta amb 24 jugadores, totes il·lusionades amb poder arribar en bones condicions a aquest partit. Han treballat dur i més que ho seguiran fent.

.

.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com