Ficats de ple en la lluita pel títol

5 marzo 2018 | Por Redacción | Categoria: Fútbol Sala, Juvenil
.

.

El juvenil es va emportar el triomf de l’Estadi Mahonés (0-3) gràcies al hat trick de Coloma que manté als de Moyano ficats de ple en la lluita pel títol de lliga. Els de Ses Canaletes van ser molt superiors als blaugranes a tot moment i es van portar una merescuda i treballada victòria, davant un CD Menorca B que amb prou feines va tenir opcions de victòria.

Els de Victor Finestres pressionaven i aguantaven com podien les envestides blaves en l’inici del duel. Amb el pas dels minuts, el CCE s’anava acostant cada vegada més a la porteria defensada per Joan Sintes. Al principi sense molt perill, però a poc a poc van ser afinant la pólvora i el gol va acabar caient. En el minut 28, Adria Torres va aprofitar un error de la saga local per anar-se en velocitat i posar la pilota en safata per a Coloma que avançava als nostres.

Malgrat el revés, l’equip local no va perdre la cara a la trobada i arribava amb velocitat a la meta defensada per Antonio, amb un Luis Rivero molt elèctric. L’extrem local, el millor dels seus durant tot el partit, portava de cap a la defensa blava, no obstant això, els nostres treien el perill cada vegada que apareixia el “11” local.  Van apretar i van començar a arribar les millors ocasions per al quadre lluisser que va acabar per prendre més avantatge a la vora del descans amb el segon tant de Coloma que posava la victòria en safata als de Moyano.

El segon temps va començar igual que el primer, els nostres arribant amb perill i els de Finestres buscant una gol que els fiqués en partit. Els de Ses Canaletes volien sentenciar, i ho van aconseguir en el 73, amb el tercer tant en el compte particular de Coloma que deixava segura la victòria per als seus. Amb el triomf en la butxaca, el tècnic visitant va donar descans a alguns dels seus jugadors clau, amb les vistes posades en el partit de la propera jornada davant el CF Sporting de Maó (diumenge, 17:00, en Ses Canaletes) en el partit que sens dubte pot marcar el camí fins al final de lliga per a tots dos equips.

Els nostres arriben amb un partit més que els de Joan Vilallonga, però amb un punt menys. Els de Moyano poden posar la lliga potes enlaire en cas de victòria i seguir ficats de ple en la lluita pel títol.