Bàsquet Manacor, REPRESENTACIÓ DEL BÀSQUET MANACOR A LA SELECCIÓ MINI FEMENINA

6 marzo 2018 | Por | Categoria: Baloncesto, General
.

.

El cap de setmana passat na Maria del Mar, na Maria Antònia i en Xisco, els tres representants del nostre Club a la selecció mini femenina de les Illes Balears, van assistir a la concentració de Llucmajor. De dijous i fins diumenge van realitzar sessions d’entrenament i partits per tal de preparar la participació en el proper Campionat d’Espanya.

 

image3En Joan Nadal i En Joan Santandreu, a la Generació Rookie

Ambdós jugadors, infantils de primer any, han format part del combinat GENERACIÓ ROOKIE que s’ha enfrontat a la selecció mini masculina de les Illes Balears en un partit de preparació del Campionat d’Espanya mini. Enhorabona a tots dos!

 

.

.

Victòria de l’infantil masculí especial davant Sant Josep

  1. Manacor Restaurant Es Parc, 72 – Sant Josep, 61

L’infantil especial va assolir una victòria merescuda contra el Sant Josep, un rival directe per aconseguir el quart lloc a la classificació. La segona volta, doncs, ha començat amb quatre triomfs, però el més important és que aquesta setmana l’equip va recuperar bones sensacions, especialment en defensa.
Enhorabona a tot l’equip i coratge per als dos partits d’aquesta setmana.

 

Les cadets celebren una diada

Aprofitant un cap de setmana sense competició, les Cadets ÒPTICA ES CENTRE van decidir fer un dia d’equip. Van jugar tornejos de 2Ball i de Triples, a més d’un partit contra un equip format per mamàs i papàs. Per tancar el dia, una bona paella. Ambient excel·lent i amb ganes de tornar-ho a repetir.

image2

Deje su comentario