Més de 6.000 persones, a la Caixabank Mitja Marató Ciutat de Palma, 10 km Caixabank Port de Palma, i Cursa Popular Ciutat de Palma El Corte Inglés.

14 marzo 2018 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
.

D. Silvio Sarralde, director de Banca de Institucions, D. Antonio Sánchez Grao RREE De el Corte Ingles, D. Ricardo Recio en reprentació de Autoritat Portuaria, D. Mario Avellaneda Vice-president de la Federacio d’Atletisme i D. Juan Ramis Soriano President del Club Marathon Mallorca.

 

La prova de 21KM i 10KM modifica el seu recorregut i el seu horari, en un dels dies més importants de l’atletisme a les Balears.
La Caixabank Mitja Marató Ciutat de Palma, conjuntament amb el 10 km Caixabank Port de Palma, i la Cursa popular Ciutat de Palma El Corte Inglés, llueix un estat de forma inigualable. El proper diumenge 18 de març omplirà amb més de 6.000 persones els carrers de la ciutat repartits entre les tres distàncies amb les que compta la prova: 21KM, 10KM i 4KM de la cursa popular. L’esdeveniment, organitzat per Club Marathon Mallorca amb el suport d’Elitechip.net, s’ha presentat aquest dimecres amb la presència de D. Silvio Sarralde, director de Banca de Institucions, D. Antonio Sánchez Grao RREE De el Corte Ingles, D. Ricardo Recio en reprentació de Autoritat Portuaria, D. Mario Avellaneda Vice-president de la Federacio d’Atletisme i D. Juan Ramis Soriano President del Club Marathon Mallorca.
La principal novetat que es presenta a la XXVI edició de la Caixabank Mitja Marató Ciutat de Palma és que tant els recorreguts dels 21 kilòmetres com dels 10 kilòmetres han canviat, modificant el sentit a favor de la circulació. El recorregut de la cursa popular es mantindrà com l’any passat.
La participació rondarà les 6.000 persones repartides entre els 2.500 que prendran part en els recorreguts de la Mitja Marató i dels 10KM, i els 4.000 que participaran en la cursa popular, amb important presència de grups escolars. A les intervencions, el D. Silvio Sarralde, , ha expressat el seu agraïment als organitzadors i ha declarat que amb aquesta col·laboració, Caixabank demostra de nou el seu suport a l’organització de les curses, ja que els valors de l’entitat coincideixen en gran mesura amb el mon de l’esport. D. Antonio Sánchez ha posat de relleu la importància de la cursa popular com a primer contacte en un esdeveniment obert a tota la família i ha destacat el gran nombre de centres escolars, que han sol·licitat l’inscripció per participar de forma massiva, igualment ha recordat la seva aposta per el producte local, on després de la cursa es podrà degustar un tast de sobrassada de Mallorca. D. Mario Avellaneda ha destacat la importància de un esdeveniment d’aquest tipus, amb molta presència d’atletas locals, alguns d’ells que tenen el seu primer contacta amb una cursa, i per la federació es una dada molt important. Ha tancat les intervencions el president del Club D. Joan Ramis, que ha agraït un cop mes el suport de tots els que fan possible aquest esdeveniment.
La sortida de la Mitja i dels 10KM serà el diumenge a les 11 hores al Camí de S’Escollera, mentre que a les 10.00 hores, al mateix lloc, serà la sortida de la cursa popular.
Els dorsals de les proves s’entregaran al centre comercial de El Corte Inglés de l’Avinguda Alejandro Rosselló, a la vuitena planta. No està permesa l’entrega de dorsals el mateix dia de la cursa ja que el número de participants és molt alt.
Els organitzadors volen agrair el suport que dona Caixabank, El Corte Inglés, Ajuntament de Palma, Ports de Balears, Consell Regulador Sobrassada de Mallorca, Baleària, PSA Peugeot Palma, Coca-cola – Powerade, Damm, IB3 i Ramis Transporte i Distribució, entre d’altres col·laboradors que fan possible que aquesta prova esportiva sigui tot un èxit.

logo-el-corte-ingles

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com