Bàsquet Manacor: més que bàsquet LES SÈNIORS EXPLOTEN EL SEU POTENCIAL

15 marzo 2018 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Baloncesto
 Sènior Masculí Autonòmica

LES SÈNIORS EXPLOTEN EL SEU POTENCIAL

2a Autonòmica Femenina

Indioteria, 36 – B Manacor Coansa Balear, 54

Victòria treballada del B. Manacor en el primer partit de la segona fase en el qual les jugadores van demostrar que eren un equip. Totes van aportar el seu gra d’arena dins i fora de la pista, ofensivament i defensivament. El B. Manacor va fer un plantejament inusual en aquesta categoria, amb 40 minuts de defensa individual, pressionant a tota la pista. El resultat va ser un joc ràpid i alegre que posà moltes dificultats a l’equip local. Tot i haver-hi alguns alt i baixos durant el matx, es va mantenir l’esquema inicial i va donar el seu fruit, ja que van imposar-se al marcador als quatre períodes (13-14, 9-17, 9-12 i 5-11).

Físicament l’equip va patir, però va dominar. És el camí a seguir, creure més en el potencial de l’equip i acostumar-se a mantenir i a augmentar la intensitat del joc durant tot el partit. Enhorabona a totes les jugadores per la fe i la lluita.

Sènior Masculí 1 Autonòmica

1a Autonòmica Masculina

1. Calvià, 68 – B. Manacor Càrniques Sunyer, 80

Després un primer quart força igualat, on les defenses excessivament relaxades permetien anotacions fàcils als dos equips, al segon i tercer quart el B. Manacor imposà una defensa més centrada que dificultà l’acció ofensiva dels locals, alhora que aconseguia anotar tant en el joc interior com en l’exterior. Al darrer quart l’equip es tornà a relaxar en defensa i es precipità una mica en atac, la qual cosa va provocar que l’avantatge final no fos tan ampli. Cal agrair l’aportació dels dos júniors, Xavi I Pau.

Premini Masculí Imatges

Els preminis van jugar a Campos el millor partit de la temporada. No va ser casual ja que als darrers encontres l’equip havia presentat una millora notable. Tanmateix en aquest carrer la intensitat i les ganes que hi van posar van ser superiors, tant en defensa com en atacEnhorabona a tots els jugadors de segon any i també als de primer any que molts de dissabtes s’incorporen a l’equip.