BENJAMINES MENORCA – LLIGA (3a REGIONAL)    Jornada 10

19 marzo 2018 | Por Juan Truyol | Categoria: Fútbol Base

Portada_MG_3689 copia

Nueva victoria del equipo que entrena Eugeni Martí frente al siempre peligroso CD MIgjorn, el encuentro ha comenzado con los dos equipos bien colocados, dispuestos a no dejarse sorprender y han buscado el marco rival, pero ha sido en el minuto 7 que Sergi Febrer ha conseguido adelantar al equipo local, tras este gol el equipo entrenado por Vicente Mira, al contrario de lo que sería habitual, se ha posicionado mejor en el campo, ha conseguido contener a los locales y ha llegado con cierto peligro a la portería del CE Ferreries, pero tras estos minutos de nuevo Sergi Febrer a los 27 minutos ha aumentado la diferencia en el marcador. Ha sido cuando el CE Ferreries ha controlado algo más el balón, presionando la salida del CD Migjorn y, en el minuto 30 Sergi Goñalons ha marcado el 3-0 dejando claro que iba a ser un partido muy abierto ya que nuevo el CD Migjorn, ha legado con más insistencia a la portería local, jugando con rapidez y poniendo de manifiesto que son un equipo que les gusta tocar el esférico y jugar en equipo, pero como a pasado con anterioridad, el CE Ferreries ha seguido llegando con mucho peligro y en el minuto 50, fruto de la presión ejercida ha conseguido por mediación de Pau Janer el 4-0 y cinco minutos después en el 55, Jordi Pons ha marcado el 5-0 llegando así al final del partido.

CATALAN

Nova victòria de l’equip que entrena Eugeni Martí davant del sempre perillós CD Migjorn, la trobada ha començat amb els dos equips ben col·locats, disposats a no deixar-se sorprendre i han buscat la porteria rival, però ha estat en el minut 7 que Sergi Febrer ha aconseguit avançar l’equip local, després d’aquest gol l’equip entrenat per Vicente Mira, al contrari del que seria habitual, s’ha posicionat millor al camp, ha aconseguit contenir als locals i ha arribat amb cert perill a la porteria del CE Ferreries, però després d’aquests minuts de nou Sergi Febrer als 27 minuts ha augmentat la diferència en el marcador. Ha estat quan el CE Ferreries ha controlat una mica més la pilota, pressionant la sortida del CD Migjorn i, en el minut 30 Sergi Goñalons ha marcat el 3-0 deixant clar que seria un partit molt obert, ja que nou el CD Migjorn, ha llegat amb més insistència a la porteria local, jugant amb rapidesa i posant de manifest que són un equip que els agrada tocar la pilota i jugar en equip, però com a passat amb anterioritat, el CE Ferreries ha seguit arribant amb molt perill i en el minut 50, fruit de la pressió exercida ha aconseguit per mediació de la Pau Janer el 4-0 i cinc minuts després al 55, Jordi Pons ha marcat el 5-0 arribant així al final del partit.