Aquest diumenge la badia de Palma acull la III Marxa per la Igualtat – Nordic Walking

20 marzo 2018 | Por | Categoria: Atletismo, General, Otros Deportes
IME Marxa per la Igualtat Palmadona

IME Marxa per la Igualtat Palmadona

Susanna Moll: “És una caminada, que pretén obrir camí a la reivindicació  de fomentar la participació de les dones a l’activitat física, impulsar l’esport femení i avançar cap a la igualtat reial”

 Les inscripcions són gratuïtes i s’espera que d’aquí a diumenge es superin els 1.700 participants de la passada edició.

 Palma, 20 de març de 2018- La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, juntament amb el director general d’Esports, Sergio Rodríguez, representants de les entitats de Marxa Nòrdica de Balears i de les empreses patrocinadores i col·laboradores de l’esdeveniment, han presentat avui al vestíbul de Cort la III Marxa per la Igualtat Nordic Walking Ciutat de Palma, una passejada popular, no competitiva, compromesa, gratuïta i oberta a tothom, que partirà des de Cort aquest diumenge, 25 de març, a les 11 h.

Aquesta cita, que s’emmarca dins el programa PalmaDona de l’IME, ja compta amb 850 persones inscrites i s’espera assolir la xifra de la passada edició de 1.700 participants. La prova es pot realitzar amb bastons o sense i compta amb tres nivells diferents de dificultat: un recorregut de 3,5 quilòmetres fins a la platja del Molinar, un recorregut de 7 quilòmetres fins a Sant Joan de Déu-Es Carnatge i un recorregut d’onze quilòmetres fins a Platja de Palma- Palma Aquarium.

En aquest sentit, Moll ha convidat a tothom a sumar-se a “una caminada, que pretén obrir camí a la reivindicació de fomentar la participació de les dones a l’activitat física, impulsar l’esport femení i avançar cap a la igualtat reial”.

Aquesta passejada, que organitza l’IME per tercer any consecutiu, és una activitat oberta a persones de totes les edats i les condicions físiques. La jornada té com a objectiu el foment de la pràctica de l’esport especialment per a les dones, l’adhesió al Manifest per la igualtat, la conscienciació social, i participar i gaudir d’una jornada activa i saludable en companyia d’altres persones, família i amics.

Les inscripcions són gratuïtes i es podran fer on-line a través del web de sportmaniacs.com fins dia 24 a les 14 h, o als envelats de recollida de dorsals el dia de la prova de 8.30 a 10.30 h. L’EMT posarà a disposició dels qui presentin el dorsal el transport gratuït de la línia Palma-Platja de Palma, línies 15 i 25, fins a les 19 hores.

La prova arrencarà amb un ambient festiu de la mà de Cadena Dial amb l’actuació del cantant Luis Correas,  i la exhibició dels Grups de HIP HOP de l’AV de la INDIOTERIA: “Babyless”, “MiniFlawless” y “The Flawless” i conclourà al Palma Aquàrium amb sessions d’estiraments a càrrec del Comitè Balear de Marxa Nòrdica.

L’IME agraeix el suport als principals patrocinadors de l’esdeveniment: Coca- Cola, Carrefour,  Autovidal – Smart, BOXI, Malla i Radio Marca, així com a tots els col·laboradors que fan possible aquesta marxa: Caixabank, Cadena Dial, Comitè de Marxa Nòrdica, Palma Aquarium,  EMT i  Voluntariat Esportiu de Palma.

DOSSIER DE PREMSA III MARXA PER LA IGUALTAT

Deje su comentario