PEDRO MAS BERGAS. renuncia-dimissió a la Presidència de la Federació Balear de Motociclisme

26 marzo 2018 | Por Redacción | Categoria: Motociclismo, Motor
Pedro Mas Bergas

Pedro Mas Bergas

Estimats companys,
Mitjançant el document, vos present la meva renuncia-dimissió a la Presidència de la Federació Balear de Motociclisme per motius personals i laborals.
Una complicada situació familiar fa que, afegit a les tasques laborals diàries, actualment no me deixin dedicar-li el temps que m´agradaría a la gestió de la Federació i a la junta directiva que m´envolta.
Vull aprofitar per demanar disculpes a les persones que integren tota la família del Motociclisme, clubs, pilots, càrregs, persones vinculades de Consells Insulars, Govern, Ajuntaments, etc…, si a qualque moment he pogut ofendre o fer sentir malament. No dubteu, que ha estat fruit de les decisions provocades per la passió i les ganes de gestionar l´esport que estimes.
Agrair als mitjans de comunicació la seva tasca divulgativa i tracte rebut durant aquests intensos anys que hem conviscut i compartit plegats, amb moments molt complicats i durs que desitg no es tornin a repetir, i altres més agradables els quals hem disfrutat, i tant de bo, es repeteixin sovint.
Un agraïment molt especial a la Junta Directiva i a totes les persones que al seu dia varen confiar en mi per dur aquest projecte endavant. Vos deman comprensió per la vostra part davant els fets personals que coneixeu.
Sempre a la vostra disposició.
PEDRO MAS BERGAS

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com