Nota de Premsa U.D.Collerense

27 marzo 2018 | Por Redacción | Categoria: Fútbol femenino
.

.

El proper dijous dia 29 (Dijous Sant), hi ha lliga a 2ª divisió nacional i aprofitant que durant tot aquest mes de març l’Ajuntament ha realitzat diferents actes per reconèixer a les dones esportistes, també desde el Club ens volem sumar, ja que rebem a un altre equip de les nostres illes, com es la Sporting de Maó, dedicarem aquest partit per reconèixer l’esforç que fan les jugadores de futbol, per donar-se a conèixer i fer-se un lloc dintre d’un esport que es majoritàriament masculí.
L’acte el durem a terme amb el suport i recolzament de la empresa Dinamo, del Servei de Dinamització de Joves, del Area de Joventut del Ajuntament de Palma, que te com he finalitat fomentar la participació del joves de Palma a les seves barriades. I el patrocini de la empresa privada Hiermar S. L. (Centre de Reciclatge i Descontaminació de Vehicles)
Quedeu totes i tots convidats a participar i animar a les jugadores el dijous dia 29 de març a les 12 hores al Camp Municipal de Ca Na Paulina. Entrada lliure.

Tolo Verd. President U D Collerense.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com