CLUB VOLEIBOL MANACOR. VICTORIA DEL PODES I TALES CV MANACOR DINS LEGANES

9 abril 2018 | Por Redacción | Categoria: Volley
Juv. Masculí voleibol Manacor

Juv. Masculí voleibol Manacor

CV LEGANES – PODES I TALES CV MANACOR : 0-3 (22-25, 22-25, 30-32).

Alineació : Román, Tous, Gallego, Chourio, Cabrer i Meléndez. Líbero : Catalá. (Mesquida, Suñer, Perelló i Rey).

Comentari : Important victoria dins la Pista del Leganés, un equip al que tenim agafada la mida, ja que no ha aconseguit guanyarnos cap Set en els 4 partits que hem jugat, 2 a la Lliga regular i 2 a la Fase d’Ascens.

Els 2 primers Sets varen anar tot el temps molt igualats, fins que, al final de cada Set, varem jugar millor que l’equip local i varem guanyar-los per 22-25.

El tercer Set va començar molt malament pel nostre equip que va veuree com l’equip local s’avançava al marcador amb una diferencia de 10 punts, 19-9. A partir d’aquest marcador va arribar la remontada que pareixia imposible del nostre equip, que va aconseguir guanyar aquest definitiu tercer Set per 30-32.

Amb aquesta victoria i a falta de dues jornades, el nostre equip, amb 8 punts, se coloca segon a la Lligueta d’Ascens. Primer es el San sadurniño amb 9 punts i tercer el Leganés amb 6 punts.

Precisament, aquest dissabte, jugam dins San Sadurniño i, en cas d’aconseguir la victoria, el nostre equip donaría un pas quasi definitiu per aconseguir una de les dues plaçes d’Ascens a la Superlliga.

Aquest partit se juga a les 19’45 i sserá retransmitit en directe per la Televisió Autonómica de Galicia.

 

L’EQUIP CAN GARANYA CV MANACOR TERCER CLASSIFICAT AL CAMPIONAT DE BALEARS JUVENIL FEMENI

Can Garanya CV Manacor – CV Cide : 0-3 (17-25, 14-25, 23-25).

Can Garanya CV Manacor – CV Soller : 1-3 (23-25, 21-25, 25-20, 15-25).

Can Garanya CV Manacor – CV Ciutadella : 3-0 (25-16, 25-14, 25-7).

En el primer partit devant el Cide, el nostre equip va jugar malamente els 2 primers Sets. Va reaccionar en el tercer i va tenir aventatges per guanyar el Set. El Cide va remontar i se va apuntar la victoria.

En el segon partit amb el Soller, el nostre equip va millorar el seu joc. Va tenir ocasió de guanyar el primer Set, que no va sabre aprofitar i va perdre el segon. Va reaccionar al tercer i el va guanyar amb relativa comoditat. En el quart Set, quan pareixia que podía remontar i forçar el tiebreak del cinqué Set, varen tornar apareixer les errades en el nostre joc, que va aprofitar l’equip solleric pera conseguir la victoria.

En el tercer partit del Campionat se va aconseguir una fácil victoria devant el Ciutadella.

 

L’EQUIP BAR TRUIS CV MANACOR TERCER CLASSIFICAT AL CAMPIONAT DE BALEARS JUVENIL MASCULI

 

Bar Truis CV Manacor – CV Portol : 1-3 (12-25, 23-25, 25-22, 24-26)

Bar Truis CV Manacor – CV Soller : 0-3 (21-25, 9-25, 20-25)

El nostre equip va debutar amb el Portol. Després de perdre el primer set amb molta claretat, el nostre equip va reaccionar, millorant molt el seu joc, i, encara perdre el segon Set, va aconseguir guanyar el tercer  i posarse 1-2 al marcador. El quart Set va anar tot el temps molt igualat i el nostre equip va estar a punt de forçar el tie break del cinqué Set.

En el segon i darrer partit del Campionat, el nostre equip jugava amb el gran favorit, el CV Soller. El nostre equip l’hi va plantar cara en el primer i tercer Set, no així en el segon, en el que només va poder fer 9 punts.

 

LLEVANT MOBILIARI CV MANACOR SUBCAMPIO DE BALEARS CADET MASCULI

 

CV Sant Josep – Llevant Mobiliari CV Manacor : 3-0 (25-22, 25-12, 25-16).

Darrer partit de Lliga a on el nostre equip Cadet Masculí arribava amb la possabilitat de fer Campió de Balears. Per aixó havía de guanyar per 0-3 dins la Pista del CV Sant Josep, l’equip que encapçalava la classificació i que mos havía guanyat en els altres tres partits que haviem jugat aquest any. La victoria no va essser posible, encara que el nostre equip ho va intentar, sobre tot en el primer Set.

 

Altres resultats d’equips del Club Voleibol Manacor :

Cadet Masculí : CV Muro – CV Manacor “B” : 3-0 (25-10, 25-11, 25-16).

Infantil Femení : CV Alaró – Electrocor CV Manacor : 1-3 (20-25, 25-20, 19-25, 23-25).

 

Horari del partit d’aquest cap de setmana :

Infantdil Femení : Electrocor CV Manacor – CV Porto Cristo, dilluns día 16, a les 17’30 h.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com