CADETES MENORCA – LLIGA (2a REGIONAL) Jornada 9

16 abril 2018 | Por Juan Truyol | Categoria: Fútbol Base

portada_MG_6451 copia

Primera derrota sufrida por el CE Ferreries en el campeonato de liga frente al Dosa CF, dicho encuentro tuvo dos partes bien diferenciadas, en la primera parte los locales tuvieron más el balón y dispusieron de ocasiones muy claras para abrir el marcador pero no tuvieron el acierto necesario hasta el minuto 24 que, Marcos Marin conseguía adelantar a su equipo, después de este gol, el dominio se hizo evidente, pero frente a eso el CF Dosa se defendió con mucho orden y consiguió llegar al descanso con una distancia mínima que hacía preveer que el partido para nada estaba sentenciado. Tras el descanso las cosas cambiaron sensiblemente, los visitantes adelantaron sus líneas y dificultaron mucho el juego al equipo de José Luis Seguí, fruto de la presión del equipo que entrena Noel Rey llegó en el minuto 48 el empate conseguido por Lluis Pons, el partido cambió totalmente después de estos minutos, los dos equipos buscaron el segundo gol que les diera cierta seguridad para afrontar la parte final del segundo tiempo pero no se consiguió, los dos equipos dispusieron de claras ocasiones pero no fue hasta el minuto 74 que de nuevo Lluis Pons conseguiría el 1-2 que de forma merecida se llevó los tres puntos del campo de Sant Bartomeu de Ferreries dejando tras de sí muy buenas sensaciones, por parte del CE Ferreries siguen encabezando la clasificación pero con este tropiezo las distancias se ven reducidas y con poco margen de error para los futuros partidos. 0-6.

CATALAN

Primera derrota soferta pel CE Ferreries en el campionat de lliga davant del Dosa CF, aquest partit va tenir dues parts ben diferenciades, en la primera part els locals van tenir més la pilota i van disposar d’ocasions molt clares per obrir el marcador però no van tenir l’encert necessari fins al minut 24 que, Marcos Marin aconseguia avançar al seu equip, després d’aquest gol, el domini es va fer evident, però davant d’això el CF Dosa es va defensar amb molt d’ordre i va aconseguir arribar al descans amb una distància mínima que feia preveure que el partit per res estava sentenciat. A la represa les coses van canviar sensiblement, els visitants van avançar les seves línies i van dificultar molt el joc a l’equip de José Luis Seguí, fruit de la pressió de l’equip que entrena Noel Rey va arribar en el minut 48 l’empat aconseguit per Lluís Pons, el partit va canviar totalment després d’aquests minuts, els dos equips van buscar el segon gol que els donés certa seguretat per afrontar la part final del segon temps però no es va aconseguir, els dos equips van disposar de clares ocasions però no va ser fins al minut 74 que de nou Lluís Pons aconseguiria l’1-2 que de forma merescuda es va emportar els tres punts del camp de Sant Bartomeu de Ferreries deixant rere seu molt bones sensacions, per part del CE Ferreries segueixen encapçalant la classificació però amb aquesta ensopegada les distàncies es veuen reduïdes i amb poc marge d’error per als futurs partits.