BENJAMINES MENORCA – LLIGA (3a REGIONAL)    Jornada 14

22 abril 2018 | Por Juan Truyol | Categoria: Fútbol Base

portada_MG_6591 copia

Esta mañana de domingo se ha vivido para el equipo benjamín el que posiblemente haya sido el partido más vistoso y emocionante en lo que llevamos de temporada, desde el principio el AT Villacarlos con un juego más intenso se ha echo con el dominio del juego y ha empezado a llegar con peligro a la portería local, el CE Ferreries se defendía con fuerza pero no ha podido evitar que, en el minuto 11 Manel Cardona mandara el balón al fondo de las mallas adelantando así a su equipo, tras este gol ha cambiado el partido ya que los locales han empezado a jugar con velocidad y en el minuto 17 Pau Janer ha logrado el empate a un gol, la presión del equipo que entrena Eugeni Martí ha dado sus frutos y en el minuto 20 Sergi Febrer ha marcado el 2-1 pero, el equipo de Ramón Moreno ha adelantado las líneas, ha vuelto a tener la pelota y en el 23 Hugo Herraiz ha logrado el 2-2 haciendo justicia según lo visto hasta el momento en el terreno de juego.Tras el empate las cosas se han nivelado completamente, los dos equipos han desplegado todo su juego, los dos equipos han ido creando diversas oportunidades sobre el marco contrario y han dispuesto de ocasiones muy claras para adelantarse en el marcador, no ha sido hasta el minuto 38 que se movería de nuevo el casillero, lo ha conseguido Sergi Febrer y tres minutos después , más concretamente en el minuto 41 Manel Cardona ha marcado el empate que ponía las cosas muy igualadas hasta que, de nuevo Sergi Febrer en el 46 ha marcado el definitivo 4-3 consiguiendo así la victoria para el CE Ferreries frente a un gran AT Villacarlos que, ha luchado hasta el final y hasta el último suspiro del partido ha llegado con muchísimo peligro al marco ferreriense.

CATALAN

Aquest matí de diumenge s’ha viscut per l’equip benjamí el que possiblement ha estat el partit més vistós i emocionant aquesta temporada, des del principi l’AT Villacarlos amb un joc més intens s’ha fet amb el domini del joc i ha començat a arribar amb perill a la porteria local, el CE Ferreries es defensava amb força però no ha pogut evitar que, en el minut 11 Manel Cardona enviés la pilota al fons de les malles avançant així al seu equip, després d’aquest gol ha canviat el partit, ja que els locals han començat a jugar amb velocitat i en el minut 17 Pau Janer ha aconseguit l’empat a un gol, la pressió de l’equip que entrena Eugeni Martí ha donat els seus fruits i en el minut 20 Sergi Febrer ha marcat el 2-1 però, l’equip de Ramón Moreno ha avançat les línies, ha tornat a tenir la pilota i al 23 Hugo Herraiz ha aconseguit el 2-2 fent justícia segons lo vist fins al moment en el terreny de joc. Després de l’empat les coses s’han anivellat completament, els dos equips han desplegat tot el seu joc, els dos equips han anat creant diverses oportunitats sobre el marc contrari i han disposat d’ocasions molt clares per avançar-se al marcador, no ha estat fins al minut 38 que es mouria de nou el marcador, ho ha aconseguit Sergi Febrer i tres minuts després, més concretament en el minut 41 Manel Cardona ha marcat l’empat que posava les coses molt igualades fins que, de nou Sergi Febrer al 46 ha marcat el definitiu 4-3 aconseguint així la victòria pel CE Ferreries davant d’un gran AT Villacarlos que, ha lluitat fins al final i fins a l’últim sospir del partit ha arribat amb moltíssim perill al marc ferrerienc.