BENJAMINES MENORCA – LLIGA (3a REGIONAL)    Jornada 15

28 abril 2018 | Por Juan Truyol | Categoria: Fútbol Base

portada_MG_6591 copia

Muy buen partido de fútbol el disputado en Son Marçal entre los equipos del P.Orient del PCE y el CE Ferreries con victoria final a favor de los locales con un ajustado marcador de 4-3, al igual que los últimos partidos disputados por el equipo que entrena Eugeni Martí, el conjunto ferreriense ha saltado al campo con la mentalidad valiente y con ganas de tener el balón, pero se ha encontrado delante a un gran equipo que han demostrado ser muy difícil de ganar, dicho encuentro ha empezado sin un dominador claro, los dos contendientes han llegado con peligro pero ha sido el CE Ferreries quien ha abierto el marcador por mediación de Josep Serra en el minuto 8, un minuto después, en el 9 Rodrigo Etcheverry, ha marcado el 2-0, tras este gol el P.Orient del PCE, ha creado sus ocasiones más claras hasta que en el minuto 18 Aitor Aguilar ha puesto el 1-2 dejando claro que iba a ser un partido muy igualado. Efectivamente así ha sido, ya que los jugadores de Nicolás Blanco han logrado el empate a 2 goles por mediación de Enric Juaneda en el minuto 20, pero el CE Ferreries ha reaccionado y dos minutos después, más concretamente en el 22 Sergi Goñalons ha vuelto a adelantar a los visitantes con el marcador de 2-3. Después de este gol, los dos equipos se han defendido muy bien y las dos defensas se han impuesto a las delanteras poniendo otra vez mucha igualdad entre los dos equipos, hasta que en el minuto 33 David Aguilar ha conseguido el 3-3 añadiendo mucha emoción al tramo final del partido y, en el 37 Carlos Llabrés ha marcado el 4-3 imponiéndose en un partido donde los presentes han disfrutado de los dos equipos y han presenciado un gran partido de fútbol.

CATALAN

Molt bon partit de futbol el disputat a Son Marçal entre els equips del P.Orient del PCE i el CE Ferreries amb victòria final a favor dels locals amb un ajustat marcador de 4-3, igual que els últims partits disputats per l’equip que entrena Eugeni Martí, el conjunt ferrerienc ha saltat al camp amb la mentalitat valent i amb ganes de tenir la pilota, però s’han trobat davant un gran equip que han demostrat ser molt difícil de guanyar, aquesta trobada ha començat sense un dominador clar, els dos contendents han arribat amb perill però ha estat el CE Ferreries qui ha obert el marcador per mediació de Josep Serra al minut 8, un minut després, al minut 9 Rodrigo Etcheverry ha marcat el 2-0, després d’aquest gol el P .Orient del PCE, ha creat les seves ocasions més clares fins que al minut 18 Aitor Aguilar ha posat l’1 -2 deixant clar que seria un partit molt igualat. Efectivament així ha estat, ja que els jugadors de Nicolás Blanco han aconseguit l’empat a 2 gols per mediació d’Enric Juaneda al minut 20, però el CE Ferreries ha reaccionat i dos minuts després, més concretament al 22 Sergi Goñalons ha tornat a avançar els visitants amb el marcador per 2-3. Després d’aquest gol, els dos equips s’han defensat molt bé, ja que les dues defenses s’han imposat a les davanteres posant una altra vegada molta igualtat entre els dos equips, fins que al minut 33 David Aguilar ha aconseguit el 3-3 afegint molta emoció al tram final del partit i, en el 37 Carlos Llabrés ha marcat el 4-3 imposant-se en un partit on els presents han gaudit dels dos equips i han presenciat un gran partit de futbol.