CLUB VOLEIBOL MANACOR. 29/04/2018 L’EQUIP INFANTIL MASCULI SUBCAMPIO DE BALEARS

30 abril 2018 | Por Redacción | Categoria: Volley
Inf.Masculi

Infantil Masculí

CV.SOLLER – CAIXA COLONYA CV MANACOR : 1-3 (18-25, 16-25, 25-18, 17-25).

CAIXA COLONYA CV MANACOR – CV ARTA : 3-0 (25-15, 25-15, 25-23).

Comentari : Aquesta setmana pasada el nostre equip va jugar els 2 darrers partits de la Fase Final de la Lliga 2017-2018.

El dimecres va jugar a Soller el partit de la 4ª Jornada, ajornat el seu día.

El nostre equip va dominar els dos primers Sets amb claretat. L’equip local va reaccionar i va guanyar el tercer Set. En el quart Set, el Manacor no va donar opció a la remontada local i va anar tot el temps endevant en el marcador, guanyant aquest Set per un clar 25-17).

El divendres va jugar el darrer partit de la Lliga, rebent la visita del CV Artá dins Manacor.

Els 2 primers Sets varen esser de clar domini del nostre equip, que se va impossar per un resultat de 25-15 a cada Set.

El tercer Set anava pel mateix camí dels altres dos, clara aventatge del nostre equip, que va permetre a l’entrenador local, fer sortir als jugadors menys habituals. Varen apareixer nombroses errades en la recepció i, de un resultat de 24-15, se va pasar a un parcial de 24-23.

Finalment se va aconseguir fer el punt que faltava.

Amb aquesta victoria el nostre equip era segon, a falta del partit que el Soller jugava dissabte matí dins la pista del primer classificat, el CV Portol.

El Soller va perdre per un clar 3-0 i el nostre equip se va clasificar en segon lloc, gracies al millor coeficient de Sets guanyats i perduts, 11-12 del Manacor, per 10-11 del Soller.

Els jugadors, entrenats per Xesc Mesquida, que han aconseguit el Subcampionat de Mallorca i Balears, son els següents : Tomeu Sitges, Joan Toni Martí, Pau Febrer, Antoni Truyols, Jaume Bosch, Salvador Castor, Damiá Mestre, Jaume Mas, Juan Castor, Guillem Cabrer, Pere Riera i Carles Brunet.

 

L’EQUIP JUVENIL FEMENI JUGA EL CAMPIONAT D’ESPANYA

 

A partir de dimarts día 1 de Maig i fins dissabte día 5 de Maig, el Can Garanya CV Manacor juga a Las Palmas de Gran Canaria el Campionat de Espanya.

El nostre equip ha quedat encuadrat al Grup B, juntamente amb el CVAlcobendas de Madrid, actual Campió d’Espanya, el CV Sant Just de Catalunya i el CV Santo Domingo de Castella i Lleó.

El Manacor debuta el dimarts a les 11 amb el CV Alcobendas. El segon partit es el mateix dimarts a les 17’00 amb el CV Sant Just i tanca  la primera fase el dimecres a les 19’00 hores amb el CV. Santo Domingo.

L’objectiu inicial es quedar segones de grup, ja que la primera posició, en teoría, toca esser pel CV Alcobendas.

Infantil Masculí

Infantil Masculí

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com