Xavi Ginard rep el primer Trofeu Ràdio Olot al millor jugador de l’Olot de la temporada

15 mayo 2018 | Por Redacción | Categoria: Fútbol
Xavi Ginard

Xavi Ginard

El porter ha sumat 23 punts al llarg del curs en les votacions que l’equip d’esports d’aquesta casa ha fet després de cada partit. En declaracions al ‘Tercer Temps’ de Ràdio Olot, Ginard ha assegurat que continuarà una temporada més al conjunt olotí.

Ràdio Olot és l’únic mitjà de comunicació que retransmet tots els partits de la Unió Esportiva Olot i que segueix l’equip allà on juga. Cada setmana, l’equip d’esports d’aquesta emissora ha donat tres punts al millor jugador de cada encontre i un punt de bonus a algun altre futbolista que ho ha merescut. I, un cop acabada la temporada, el que n’ha sumat més, amb diferència, ha estat Xavi Ginard. El porter ha estat proclamat millor jugador del curs 2017-2018 i ha rebut el primer Trofeu Ràdio Olot. Ha estat aquest dilluns, en directe, en un ‘Tercer Temps’ especial des de l’Estadi Municipal.

Xavi Ginard ha tingut un paper destacat en la permanència de l’Olot a Segona B. Les seves intervencions de mèrit, la regularitat que ha mostrat i la seguretat que transmès sota pals han estat determinants. Ell mateix admet que aquesta ha estat una de les millors temporades, si no la millor, de la seva carrera.

Això sí, el porter mallorquí defuig de personalismes, subratlla la millora defensiva de l’equip al llarg de la temporada i destaca el gran grup humà que s’ha creat al vestidor. Ginard, que és el quart capità de la plantilla, avança que continuarà el curs que ve.

Marc Mas, segon

Ginard ha rebut el Trofeu Ràdio Olot al millor jugador de la temporada amb 23 punts, vuit més que el segon millor futbolista, el pitxitxi Marc Mas (15), i tretze més que els tercers, el carriler Iván Guzmán i el central Roger Barnils (10). A les portes del podi d’aquesta classificació, hi han quedat el jove extrem Alfredo Gutiérrez, amb 9 punts, Lluís Micaló, amb 7, i Carles Mas, Pedro del Campo i Jordi Xumetra, amb 6.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com