10 atletes escolars van participar a la final nacional d’atletisme divertit a Múrcia

16 mayo 2018 | Por | Categoria: General, Otros Deportes
.

.

Els equips finalistes de l’atletisme divertit 2018 van participar el passat cap de setmana a la final nacional d’atletisme divertit a Lorca. Aquest torneig ha estat organitzat per la Federació Espanyola Espanyola d’Atletisme i reuneix als escolars d’entre 4rt i 6è de primària que han guanyat i que han representat a la seva comunitat. En el cas de de les Illes Balears, vam estar representats per l’equip femení de l’escola Castell de Santa Àgueda de Ferreries i l’equip masculí de l’escola Mateu Fontorroig de Maó.

L’objectiu principal d’aquest programa és divulgar els efectes beneficiosos de l’atletisme i la pràctica esportiva per a la salut dels joves i transmetre els valors fundamentals de l’atletisme en els àmbits educatius i de convivència.

Maó, 16 de maig del 2018

Nacional D’atletisme Divertit A Múrcia

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Deje su comentario