La Junta de Govern adjudica un contracte de millora d’instal·lacions de l’IME “per donar una resposta més àgil”

16 mayo 2018 | Por | Categoria: General, Otros Deportes
La tinent de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll

La tinent de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll

Palma, 16 de maig de 2018.- La Junta de Govern ha adjudicat avui el contracte de  servei de reparació, conservació, remodelació i condicionament d’edificis i instal·lacions esportives municipals depenents de l’IME, per un import d’ 1.340.000 euros, i un termini de dos anys prorrogable a dos més, a l’empresa Urbia.

 

Aquest servei dóna cobertura a les instal·lacions municipals : poliesportius amb piscina de Son Moix, Son Hugo, Germans Escales, Rudy Fernández, Sant Jordi, Son Roca, S’Estel, Son Ferriol, Toni Server. També estan inclosos els pavellons de Francesc de Borja Moll, Son Cotoner, Joan Seguí, Josep Amengual, Toni Pizà, Son Oliva, El Viver, Secar de la Real, i Son Ferragut (aquest darrer està pendent de finalitzar l’execució de les obres); a més de les pistes exteriors de Can Baró, Establiments, Verge de Lluc, Son Cladera, el Pil·lari, Can Caimari, Miquel Bosch i Verge de Lluc.

 

També estan inclosos els camps de futbol de Son Roca, Son Flor, Miquel Nadal, El Molinar, Son Ferriol, Seminari, Son Sardina, Sant Jordi, Secar de la Real, Coll d’en Rabassa, la Indioteria, Son Fuster, Son Cladera, El Rafal i L’Antoniana.

 

Fins ara, l’IME feia aquestes tasques consistents en reparació remodelació i condicionament mitjançant contractes menors. La tinent de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, ha destacat que “ara tornam a tenir un contracte que ens dóna cobertura per 2 anys i podem donar una resposta molt més àgil a les incidències que vagin sorgint”.

 

Aquest contracte és complementari amb un altre tipus contracte de manteniment que executa Ferrovial, i que està en vigor als poliesportius amb piscines i als pavellons als quals no hi ha personal propi (Germans Escales i Son Hugo tenen personal propi). Aquest contracte amb Ferrovial realitza  tasques de manteniment normatiu, preventiu i correctiu, com per exemple manteniment de l’aigua de les piscines, tractament de clor, substitució de focus fosos…etc.

 

Son Banya

La Junta de Govern també ha aprovat l’abonament del subministrament d’energia elèctrica i aigua potable i replega de residus del poblat de Son Riera, referents als mesos de novembre, desembre i gener, per un import de 31.916 euros (energia elèctrica)  i 45.785 euros (subministrament d’aigua) pel manteniment del poblat de Son Riera. Aquests pagaments formen part dels 800.000 euros que costa anualment a l’Ajuntament mantenir el poblat de Son Riera.

Deje su comentario