Màxima expectació per la regata VII Sitges-Ciutadella 2018

6 junio 2018 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Vela
Salida

Salida

Un gran ambient i alta participació es respira pocs dies abans de la celebració de la VII Regata Sitges–Ciutadella, amb el Club Nàutic Ciutadella com a organitzador, que uneix aquests dos ports del Mediterrani Nord-occidental i que sortirà el proper 15 de juny, destinació Menorca. Més de vint velers estan inscrits en aquesta prova clàssica del mes de juny que reuneix a navegants d’altura mediterranis, en el seu afany de gaudir de la navegació de 120 milles nàutiques que separen tots dos ports i iniciar, per a moltes tripulacions, les tradicionals festes de primavera de la illa menorquina.
La regata, puntuable per al Campionat de Catalunya de navegació d’Altura, està oberta a totes les embarcacions amb tripulació completa, A2, solitaris i per primera vegada a la classe Mini 6.5. Molts assidus, de passades edicions, s’han inscrit aquest any, ja que la consideren com una regata ideal per gaudir de la illa menorquina i de l’acollidora rebuda per part del CN Ciutadella, juntament amb el CN Skipper i Port de Sitges de la prova.
Entre els armadors assidus a la Sitges-Ciutadella està el guanyador de passades edicions, Emilio Córdoba, amb el Papan, el menorquí, Toni Pons amb el Chica Txeca, vencedor el passat any en tripulació reduïda i ara en un gran moment, Alberto Fucale, guanyador d’aquesta prova en diverses ocasions amb el Don’t Ask, David Rabadan, amb el Gida III, armador que més vegades ha cobert aquesta regata, Rubén Serra, del Julieta, el Nirvana II de José Martin, el navegant mallorquí Amador Magraner amb el Carat o el Trasgo de Daniel Coronel, entre d’altres.
També participaran el Barakah de Daniel Martín, que va ser tercer en la regata Mil Milles del 2016, Jesús Pérez, amb el Sinead, després de la seva travessia atlàntica en el Gran Prix, Agustí Gutiérrez, Patrick Grimbert del Tangaroa of London, el Yrcus de Yuri Onoprienko, l’Alycon de Fernando Alvarado, Món Petit de Joaquin Blanch, Aquitat III de César Villegas, Mister Swing de César Villegas o l’Últim Iris d’Evgeny Vanykin i Pilar Pasanau amb el Mundus, després de la seva volta de la regata Normandy Channel Race 2018.
El proper dijous dia 14, vespra de la sortida de la regata, s’obrirà l’oficina de regata en la Capitania del Port de Sitges, on es realitzarà el registre de tripulacions i embarcacions. En la tarda-nit del se celebrarà al poble mariner d’Aiguadolç la tradicional festa ‘Sopa de Comiat’, on els participants podran departir, hores abans de la sortida, rumb Ciutadella.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com