Nico López ha renovat pel C.D. Llosetense per la pròxima temporada

8 junio 2018 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol
renovacio.nico.lopez

Renovació  Nico Lopez

El C.D. Llosetense informa que ha arribat a un acord per renovar per la propera temporada 2018-2019 a tercera divisió, l’entrenador Nico López. Amb aquesta serà la seva quarta temporada al club de “es Puig”.

El club fa setmanes que fa feina amb la renovació de jugadors i en la contractació de nous jugadors per tal de poder completar la millor plantilla possible de cara a les aspiracions màximes que té el nostre club la propera temporada que militarà a la tercera divisió balear.

Aviat podrem començar a anunciar les renovacions de jugadors de la plantilla de tercera divisió i igualment, també les noves incorporacions que es produiran tant al cos tècnic del primer equip com també a la plantilla de jugadors.

Aquesta nova temporada la iniciam amb energies renovades i amb molta il·lusió per poder du a terme un any ple d’èxits esportius que puguin satisfer a tots els nostres aficionats i seguidors. Esperam complir amb els objectius de tothom i que “es Puig” torni a disfrutar del joc del seu equip.

Força Llosetense!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com