Darryn Binder esperant donar un pas endavant a Barcelona

13 junio 2018 | Por Redacción | Categoria: Motociclismo, Motor
.

.

El pilot de Red Bull KTM Ajo Moto3 dirigeix ​​al Circuit de Barcelona-Catalunya després de marcar punts per a la tercera prova consecutiva a Mugello.

Circuit Barcelona-Catalunya, Espanya
La temporada del Campionat del Món de Moto3 segueix avançant a bon ritme, i aquest cap de setmana la setena ronda de la sèrie es celebra al Circuit de Barcelona-Catalunya. El pilot de Red Bull KTM Ajo, Darryn Binder, està confiat per davant del GP de Catalunya, després d’acabar el 15 per tercera vegada consecutiva a Mugello per última vegada. També té un sentiment positiu després d’un dia de proves post-carrera a Itàlia i una prova prèvia a Barcelona a finals de maig.

Binder va tenir una de les seves millors carreres fa quinze dies, a partir de la novena fila de la graella, arribant fins al quart lloc i acabant en els punts. Aquest gran rendiment li donarà confiança a un nou repte a Barcelona. L’objectiu de Binder aquest cap de setmana és ser coherent des del divendres i trobar un bon ritme de carrera en cada sessió.

Aquesta temporada el Circuit Barcelona-Catalunya ha experimentat una modificació en el seu disseny en comparació amb l’any passat. La pista ha estat ressorgida completament, i el principal canvi arriba al nou Turn 13, que substitueix la xicana que s’ha utilitzat en les dues últimes edicions del GP de Catalunya.

La cursa de Moto3 de 21 voltes comença a les 11 hores a l’hora local els diumenges.

Informació sobre circuits – Circuit Barcelona-Catalunya
Longitud: 4.627 m / 2.875 milles
Ample: 12 metres
Cantonades esquerres: 6
Cantonades dretes: 8
Recta més llarga: 1.047 m / 0.650 milles
Construït: 1991
Modificat: 2018

 

DARRYN BINDER

DARRYN BINDER

40 DARRYN BINDER

«El primer objectiu d’aquest cap de setmana és estar entre els pilots més ràpids després de la primera sessió de Pràctica Lliure del divendres. Volem treballar i trobar un bon ritme. Després de la prova que vam tenir a Mugello, vaig sentir que hem millorat una mica en aquest aspecte. Estàvem en aquesta ruta fa poc menys d’un mes i vam obtenir bons resultats, a més de provar el nou disseny i el nou asfalt, de manera que ja tenim part del treball realitzat i sabem el que trobarem. Espero aconseguir un bon resultat d’aquesta setena ronda de la temporada «.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com