EL CONECTABALEAR CV MANACOR REFORÇA LA PLANTILLA AMB EL CENTRAL DE SUPERLLIGA JEFFERSON RIVERA

1 agosto 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Jefferson Rivera

Jefferson Rivera

El ConectaBalear CV Manacor ha iniciat el reforç de la seva plantilla de Superlliga, contractant els serveis del central Jefferson Rivera. El club fa públic avui aquest primer nou fitxatge de la temporada amb la incorporació del qui  ha estat capità del UBE Illa-Grau en vàries temporades. De fet, va guanyar el campionat de Superlliga2 amb aquest equip alhora que ha estat jugador del Unicaja Almería quant aquest equip va fer campió de Superlliga juvenil.

Jefferson Leandro Rivera Anchundia (Guayaquil, 1990) serà un jugador clau en el reforç de la part central de la pista gràcies a la seva experiència. Amb la seva incorporació a l’equip, la  direcció tècnica del club i l’entrenador confien en reforçar aquesta àrea en el terreny de joc. Endemés del fitxatge del central equatorià, el Club Volei Manacor acaba de fer públiques recentment les renovacions del colocador Miquel Gallego, els atacants receptors, Francesc Mesquida, Joan Francesc Cabrer, Ernesto Meléndez i Xavier Roman, així com el lliure Andreu Català.

Tant el president del club, Andreu Mesquida, com l’entrenador Jaume Febrer, s’han mostrat satisfets per el nou fitxatge “d’un jugador experimentat en Superlliga com Jefferson Rivera” i han comunicat que aquesta serà la primera d’una sèrie de nous fitxatges que faran possible conformar un equip “molt competitiu per jugar amb totes les garanties de guanyar partits a la lliga d’Or”

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com