El VI Trofeu Ciutat de Palma de Futbol Sala commemora el 20è aniversari del Palma Futsal

14 agosto 2018 | Por | Categoria: Futbol Sala, General
Presentació VI Ciutat de Palma Futbol Sala

Presentació VI Ciutat de Palma Futbol Sala

El Palma FutSal i l’Sporting de Portugal disputaran el Trofeu aquest divendres a les 20.45 h al Palau Municipal d’Esports Son Moix

 

  Aurora Jhardi: “En aquests 20 anys, primer a Manacor i ja desprès a Palma, ens heu donat moltes alegries fins arribar al més alt. Heu aconseguit crear una gran afició popular entorn a l’equip, i sou els ídols de molts d’infants que estimen aquest esport tan espectacular”

 

Susanna Moll: “Aquest partit omplirà Son Moix d’emoció amb l’afició del Palma Futsal, que és la més nombrosa i la més premiada de tota la lliga nacional”

 

Palma, 14 d’agost de 2018. Avui matí el saló de Plens de l’Ajuntament de Palma ha acollit la presentació del VI Trofeu Ciutat de Palma de Futbol Sala, que tindrà lloc al Palau Municipal d’Esports de Son Moix aquest divendres, 17 d’agost, a les 20.45 h. L’Institut Municipal de l’Esport col·labora en aquest esdeveniment esportiu.

Enguany, el Ciutat de Palma s’emmarca al vintè aniversari del Palma Futsal, que s’enfrontarà a l’Sporting de Portugal en aquest partit que obre la pretemporada de l’equip palmesà.

La batlessa accidental de Palma, Aurora Jhardi, ha donat l’enhorabona a Miquel Jaume per la trajectòria del club i ha dirigit unes paraules de reconeixement a l’equip “en aquests 20 anys, primer a Manacor i ja desprès a Palma, ens heu donat moltes alegries fins arribar al més alt. Heu aconseguit crear una gran afició popular entorn a l’equip, i sou els ídols de molts d’infants que estimen aquest esport tan espectacular”, ha dit.

 

Per la seva banda, la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, també ha felicitat al club pel seu aniversari i ha destacat que “aquest partit omplirà Son Moix d’emoció amb l’afició del Palma Futsal, que és la més nombrosa i la més premiada de tota la lliga nacional”.

 

Cal recordar que el Palma Futsal va ser fundat el 14 de juliol de 1.998, a Manacor, per l’encara president del club Miquel Jaume, i ha habitat durant deu temporades amb una magnífica trajectòria a primera divisió, la meitat de la seva història.  Jaume ha agraït el suport institucional de l’Ajuntament de Palma, de la Federació Balear de Futbol i dels seus principals patrocinadors i ha assenyalat que aquest partit tindrà “un rival de primera línia, l’Sporting de Portugal, subcampió d’Europa per dos anys consecutius”.

 

A l’acte han intervingut també el president de la FFIB, Miquel Bestard i el director general de Motorisa, Bernat Bauzà. Hi han assistit també el director del Palma Futsal, José Tirado; el regidor del grup municipal Ciutadans, Bartomeu Canyelles; el director general del Grup Coll, Pep Joan Forteza, i en representació de Trofeus MIAN ha assistit Patricia Simonet.

 

Ciudad De Palma Futbol Sala

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Deje su comentario