Helena Pueyo i Pau Tendero ja són a casa

19 agosto 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

Elena Pueyo i Pau Tendero ja descansen a les Illes després d’un estiu molt profitós i productiu. Per una banda, Pueyo arriba a l’arxipèlag després d’haver disputat el Mundial U17, l’Europeu U18 i haver participat al campus organitzat per la FIBA i la NBA «Basketball Without Borders». La jugadora balear ha aconseguit la medalla de plata a l’Europeu i a la seva arribada s’ha mostrat molt contenta i satisfeta de l’estiu que ha viscut.
«Ha estat una experiència molt profitosa tot i no haver aconseguit l’or a l’Europeu però la medalla de plata és un gran resultat que ens ha servit per aprendre». La jugadora balear ha afegit que «personalment ha estat un gran campionat ja que en principi anava a ajudar però he tingut molts de minuts i estic molt contenta».
El campus «Basketball Without Borders» ha estat «una gran experiència on he après moltíssim i m’ho he passat molt bé» ha afegit Pueyo que ha estat rebuda pels seus pares i germà a l’aeroport a més d’altres familiars i les representants de la FBIB, Maria Jaume i Pilar Bonet.
Per la seva banda, Pau Tendero, ha dit que «és un orgull aconseguir una medalla de plata tot i que es lluitava per aconseguir l’or». Tendero ha explicat que «quan vàrem ficar el triple a falta de 5 segons pensàvem que ja guanyaríem el títol però finalment se’ns va escapar». Tot i això, ha afegit, «estic molt content ja que hem aconseguit un gran resultat».
Tendero ha estat rebut per familiars, amics i el vicepresident de Mallorca de la FBIB, Tomeu Bauçà.

FBIB

[FAG id=260377]

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com