La Mallorca 5000 skyrunning será la prova decisiva pel Campionat de Mallorca de curses per muntanya d’ultradistància

11 septiembre 2018 | Por | Categoria: Atletismo, General, Otros Deportes
Mallorca 5000 skyrunning

Mallorca 5000 skyrunning

11/09/2018El pròxim 29 de setembre es durà a terme la tercera edició de la Mallorca 5000 skyrunning, una cursa per Muntanya organitzada pel club de Muntanya Matinam x Somiar d’Inca.
La competició ha estat presentada a la capital del Raiguer amb els membres del club, el Batle d’Inca, Virgilio Moreno, el president de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada, Xisco Colom i representants dels patrocinadors Quely, Coca-Cola, Reale Seguros, BMW Proa, Mercantil Polígono i Construcciones Risco. Les principals novetats són que la cursa será el Campionat de Mallorca de curses per muntanya d’ultradistància i que l’organització presenta un recorregut amb més dificultats que a altres edicions.

La Mallorca 5000 skyrunning donarà la sortida dia 29 de setembre a Sóller a les 6.00am i finalitzarà a Pollença, a n’és Calvari. Es tracta d’un traçat de 66 quilòmetres i 5.000 metres d’alçada, fent 6 cims com són l’Ofre, Sa Franquesa, Sa Rateta, Puig de Massanella, es Prat i el Puig Tomir. Uns 120 corredors de muntanya prendran la sortida i durant el recorregut seran assistits per uns 90 voluntaris. Com a sorpresa final, els corredors quan arribin a Pollença haurà de pujar els escalons del Calvari per finalitzar la prova.

Deje su comentario