Torres, Ponsetí i Cavaller seran al Campionat d’Espanya després d’un dur Balear de Làser 4.7

11 septiembre 2018 | Por | Categoria: Otros Deportes, Vela
Club Nàutic Ciutadella

Club Nàutic Ciutadella

Després de molt patiment i incertesa fins quasi bé al final, no van  acabar gens malament les coses pels regatistes del Club Nàutic Ciutadella presents en el Campionat de Balears 2018 de Làser 4.7, celebrat a Palma de Mallorca aquesta setmana. En un campionat autonòmic molt complicat en tots els sentits i resultats a vegadesnjusts pels menorquins, finalment Es Nàutic va salvar i bé la  papereta i de moment tenen garantida plaça ja pel Campionat d’Espanya 2018, amb al Selecció Balear, Jordi Torres, David

Club Nàutic Ciutadella

Club Nàutic Ciutadella

Ponsetí i Chantal Cavaller, classificats pel Nacional i amb molt de mèrit. A part també,
Laia Mendoza va estar molt bé i compta amb una classificatòria de sub15 a Pollença que li podria donar plaça també amb la Selecció Balear.
En acabar aquest complex Balear, Torres i Ponsetí eren els 11 i 12;  aquest darrer, a més, 4 sub16. Cavaller acabava 24 de la general i 6  femenina però com alguna de les fèmines és ja major de sub18, perden  plaça i la ciutadellenca entra a l’equip balear com a quarta.temps dolent i un  comité molt rigorós, anulant proves que haurien pogut ser bones. En  qualsevol cas, toca preparar-se ara per aquest Nacional 2018 i comfiar  que finalment Mendoza també accedeixi amb les millors.

 

Club Nàutic Ciutadella (3)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deje su comentario