La IV Fira d’Esports 2018 d’Alaior es celebrarà el proper divendres

13 septiembre 2018 | Por | Categoria: General, Otros Deportes

Cartell Fira Esports Alaior 2018 reduL’Avinguda del Pare Huguet d’Alaior s’omplirà el proper divendres 14 de setembre de tot tipus d’entitats esportives i d’esportistes amb motiu de la quarta edició de la Fira d’Esports 2018, un esdeveniment en el que, entre les 18 i les 22 hores, un total de 24 entitats oferiran informació als vianants i, a més, algunes portaran a terme una exhibició de les diferents disciplines esportives que es poden practicar a la localitat
durant tot l’any. En el transcurs de la Fira, concretament a les 20 hores, es retrà homenatge als esportistes i els clubs o equips més destacats per la seva trajectòria. El reconeixement consistirà en l’entrega d’una placa commemorativa personalitzada.
Les entitats esportives que participaran en la mostra són el CE Alaior, CB Jovent Alaior, Club Hípic Alaior, Club Voleibol Alaior, Club Tenis Alayor, Gimnàstica Rítmica Alaior, Club Bàdminton Alaior, Club Automodelisme Alaior, Club Patinatge Alaior, Centre Cultural Escacs, Centre Cultural Billar, CP Cala en Porter, Club Aikido Alaior, Club Karate Alaior, Club Tennis Taula Alaior, Associació Canina Esportiva, Associació Històrica de Futbol, Club Agility Alaior, Penya Valencianista d’Alaior, Penya Barcelonista d’Alaior, Agrupació Voluntaris Esportius, Lô Esport, Cesca i Agility d’Alt s’Era.
Convé recordar en aquest àmbit que l’Ajuntament d’Alaior posa a l’abast de tots els ciutadans un conjunt d’activitats esportives municipals, com a complement a les que ofereixen els clubs del municipi, els quals fan possible que Alaior compti amb una oferta variada. En tot cas, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la localitat ha fet un gran esforç per millorar les instal·lacions esportives i l’entorn del Poliesportiu, amb l’objectiu que els ciutadans puguin gaudir d’activitats esportives alternatives en un espai adequat.
Durant els darrers anys el Consistori ha construït noves infraestructures municipals com són el gimnàs del Poliesportiu Municipal, la millora de sales, la renovació de la gespa del camp de futbol Los Pinos, les taules de ping-pong, el gimnàs al aire lliure del poliesportiu, canvi a llums led en totes les instal·lacions esportives municipals i, en
aquests moments, està en marxa la construcció la nova zona esportiva de Cala en
Porter.
Ajuntament d’Alaior
Carrer Major, 11, Alaior. 07730 Menorca (Illes Balears). Tel. 971 37 10 02. Fax: 971 37 29 58

Cartell Fira Esports Alaior 2018

Deje su comentario