900 NINS I NINES DE TOTES LES ILLES PARTICIPEN AQUEST CAP DE SETMANA A LA COPA AON INFANTIL

14 septiembre 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

El president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, Juanjo Talens, ha presentat avui aquesta segona edició de la Copa AON Infantil juntament amb el Director d’AON a la zona de Llevant i Balears, Rafael González que ha xerrat sobre «la importància i presència que ha anat guanyat el bàsquet a les Illes els darrers anys tal com demostra el gran nombre de jugadors i jugadores d’elit que hi ha per tota Espanya i Europa».
González ha afegit que és un orgull mantenir la col.laboració amb la FBIB després de la gran resposta i èxit de la primera edició que es va celebrar l’any passat.
Per la seva banda, el president de la FBIB, Juanjo Talens, ha destacat la resposta dels clubs a una competició nova i que ha suposat la inscripció de 86 equips amb quasi mil nins i nines. El president de la FBIB ha mostrat el seu agraïment a AON per mantenir la seva confiança en aquest producte i confia que sigui una relació per molts d’anys.
Quasi 900 nins i nines de la categoria infantil de 86 equips de les Illes participaran aquest cap de setmana a la segona edició de la Copa AON que es disputarà a Mallorca, Menorca i Pitiüses. Un any més arriba aquesta competició de pretemporada que es repartirà per tot l’arxipèlag.
A Mallorca, la Copa AON es reparteix en dos grups Or i Plata tant a masculí com a femení. Els guanyadors de cada una de les categories es classificarà per disputar la Supercopa AONque se celebrarà a Son Moix i al Palau Municipal d’Inca dissabte dia 22. La competició a Mallorca es disputarà a Felanitx, Cide, Pla, Llucmajor i Madre Alberta.
A les Pitiüses, els partits de la competició femenina es repartiran entre el Poliesportiu Es Viver i el Poliesportiu Es Pratet. Mentre que la competició masculina es disputarà a al Poliesportiu Joan Pau II i Poliesportiu Es Pratet.
En el cas de Menorca, la Copa AON Infantil Masculina i Femenina es disputarà al Pavelló IES Miquel Guàrdia i el Pavelló Municipal Esportiu d’Alaior
900 NINS I NINES DE TOTES LES ILLES PARTICIPEN AQUEST
CAP DE SETMANA A LA COPA AON INFANTIL

IMG-20180913-WA0012

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com