Pere Ponsetí dóna el bot a la classe olímpica d’Estàndard

15 septiembre 2018 | Por Redacción | Categoria: Vela
Pere Ponseti

Pere Ponseti

El regatista de referència a dia d’avui del Club Nàutic Ciutadella i una de les més ferms promeses de la vela espanyola, Pere Ponsetí, dóna una nova passa endavant i des d’aquestes setmanes entrants en les que  ha tornat a Palma de Mallorca es comença a exercitar en la seva nova  classe de Làser Estàndard. Ponsetí retorna la seva activitat a  l’Escola Balear de l’Esport en la seva segona etapa i ho fa deixant de
banda la Làser Radial per aquesta nova modalitat en la que pensa  dedicar-hi tots els esforços per a créixer i adaptar-se. Amb una vela  considerablement més gran per a la navegació. Pere Ponsetí fa aquest important canvi per un tema d’edat, ja que a Radial la seva edat juvenil acaba als 19 anys i passant-se a Estàndard  podrà ser igualment juvenil, fins als 21. I també, tenint en compte  que es tracta aquesta d’una classe olímpica pels homes.
El regatista d’Es Nàutic diu adéu idò a la Radial després d’un estiu  molt ben aprofitat i en el que ha participat positivament en dos  Campionats del Món, el primer com a representant d’Espanya i per tant
únic del país, acabant el 15è; i després a Alemanya, on el menorquí,  fill d’una saga important de gent de la mar, era el 24 de la general.
El d’Es Nàutic afronta un nou repte en la seva marató dins la vela  lleugera i ho fa diu des de Palma amb la consciència que no serà gens  fàcil. «El nivell aquí ja és molt elevat i s’ajunten els més  destacats, pel que serà un trajecte complex el canvi de classe. Em  toca entrenar molt i de manera dura enguany, aconseguint un gran estat  físic i anar manejant bé l’embarcació».

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com