BAHÍA SAN AGUSTÍN ES DUU LA SUPERCOPA AON MASCULINA I FEMENINA

22 septiembre 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Grupo

Grupo

Bahía San Agustín ha aconseguit el títol a la Supercopa AON Infantil tant a la categoria masculina com femenina. A les dues finals disputades a Son Moix es va veure bàsquet de molt de nivell i partits molt igualats i entretinguts fins el final. Dos encontres que es varen poder seguir en directe per la TDT a Fibwi Live i també pel canal de YouTube de la Federació.
La final femenina, la varen disputar Bahía San Agustín i Boscos Ciutadella. Les palmesanes varen anar sempre quasi sempre per davant al marcador però les menorquines no varen donar per perdut l’encontre en cap moment. Al descans es va arribar amb un 36-24 a favor de Bahía San Agustín però a la segona part, Boscos va anar retallant diferències fins posar-se a 4 punts al setè període. El darrer parcial va començar 56-49 però dos atacs consecutius de Boscos va deixar l’electrònic en un emocionant 56-53. Bahía es va saber recuperar amb un triple quan el marcador era de 58-55. Tot i així hi va haver temps per molta més emoció però les palmesanes varen mantenir l’avantatge fins el 63-58 definitiu.
D’altra banda, la final masculina la varen disputar Bahía San Agustín i La Salle Mahón. Dos equips que varen començar amb un ritme de partit molt elevat però els palmesans amb molt més encert. El primer període va acabar 22-10. Una diferència que els menorquins no varen poder retallar. Al descans es va arribar amb 35-23 al marcador i a la segona part es va mantenir el mateix ritme i intensitat que a la primera. Tot i això, Bahía va mantenir la seva avantatge i es va proclamar campió de la Supercopa AON Infantil Masculina guanyant 70-56.
En els partits pel tercer i quart lloc, al quadre femení, Sant Francesc Llops es va imposar a Ses Salines 81-55. La primera part va ser molt igualada i les eivissenques guanyaren 2836. A la segona meitat, Llops va donar la volta al marcador i va anar agafant una diferència favorable fins aconseguir la victòria i el tercer lloc a la Supercopa AON Infantil.
Ja per últim, Sa Real i Andratx jugaren pel tercer i quart lloc al quadre masculí. Els eivissencs varen anar sempre per davant al marcador i poc a poc anaven agafant diferència. Al descans ja guanyaven 43-30. A la segona part, es va mantenir el ritme de la primera i el resultat final va ser de 84-62 per Sa Real.