JULEN TRIAY CAMPIÓ DE LA LLIGA NACIONAL DE KARATE

8 octubre 2018 | Por | Categoria: General
JULEN TRIAY CAMPIÓ DE LA LLIGA NACIONAL DE KARATE

JULEN TRIAY CAMPIÓ DE LA LLIGA NACIONAL DE KARATE

El passat dissabte Julen Triay del gimnàs Físics va proclamar-se campió de la segona ronda de la Lliga Nacional de Karate imposant-se a tots els seus de forma contundent, demostrant estar en un òptim estat de forma. Al llarg del campionat va lluitar als quatre combats de les fases eliminatòries imposant la seva supremacia amb rivals molt durs fins arribar a la final on una vegada més i per culminar el campionat va posar-se per davant en el marcador en tot moment fins sonar el gong de final el combat. Amb aquesta nova medalla pel de Físics, Julen s’ha assegurat la plaça per la gran final que tindrà lloc el mes de desembre i en la que tan sols hi participen els vuit millors de l’estat en cada categoria.
Per altre banda destacar la gran actuació de la resta de components a la expedició d’Àvila. La nostra competidora sub-21 Cristina Pons que en aquesta ocasió va lluitar amb les veteranes sèniors, realitzant un excel·lent campionat lluitant de forma molt segura fins que va caure amb la finalment quedaria campiona de la lliga. Ja en repesca va imposar-se en el primer enfrontament però malauradament no va poder supera el combat que li donaria el tercer puesto. Pons, malgrat no haver aconseguit pujar al podi, si que ha sumat suficients punts per estar també en la final.
Adrià López, Judith Àlvarez i Rafel Gonzalez els tres superaven la primera ronda saltant al tatami i donant la millor versió del seu talent i demostrant la bona forma física, tècnica i estratègica, però el gran nivell dels seus oponents en les eliminatòries posteriors no va deixar que passessin de la següent fase, tot i que López si que va optar a la repesca però finalment no va aconseguir medalla. El seu entrenador Jesús Triay (Shuto) comenta “destacar dels tres la bona actitud competitiva i que de ben segur en properes edicions lluitaran pels metalls, per que tenen la qualitat suficient per estar entre els millors”
Propera fita Campionat de Balears, els cinc desplaçats a Àvila junt a altres 5 competidors de Físics lluitaran en el autonòmic per una plaça en el nacional.

JULEN TRIAY CAMPIÓ DE LA LLIGA NACIONAL DE KARATE

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Deje su comentario