URBIA PALMA GUANYA TROFEU CIUTAT DE MANACOR DE VOLEIBOL

8 octubre 2018 | Por | Categoria: General
CVM -CV Portol 6-10-2018

CVM -CV Portol 6-10-2018

CONECTABALEAR CV MANACOR – URBIA VOLEY PALMA 1-3 (24-26, 25-20, 14-25, 21-25).

El pasat dissabte, amb un Pavelló de Na Capallera plé a vessar, l’equip local Conectabalear CV Manacor i Urbia Voley Palma varen jugar el 1er. Trofeu Ciutat de Manacor de Voleibol.

El primer Set va anar tot el temps molt igualat i, amb empat a 24 punts, l’equip visitant  va fer els dos punts que li faltaven per endursen el Set. En el segon parcial el Conectabalear va anar quasi tot el temps per endavant i va guanyar aquest segon Set per 25-20. En el tercer Set el nostre equip va tenir moltes errades en quasi tots els aspectes del joc. Va millorar en el quart Set, pero no va esser suficiente per guanyar el quart Set i forçar el Tiebreak.

En resum, millorança en el joc del nostre equip en relació al joc que varen demostrar la setmana pasada.

Aquest dissabte a Cabezón de la Sal (Santander), el nostre equip debuta a la Superlliga jugant amb el CV Textil Santanderina. Meiam si hi ha un poc de sort i podem aconseguir un resultat positiu. Aquest partit se pot veure en directe pr Streaming a través de sa página de la Federació Espanyola de Voleibol.

VICTORIA DEL JUVENIL MASCULI I DEL FEMENI

Aquest pasat cap de setmana, començaven les competicions a 1ª Balear Masculina, categoría on juga el nostre Juvenil Masculí, i a la categoría Juvenil Femenina.

A 1ª Balear els nostres juvenils varen aconseguir una victoria de prestigi, davant el Campió juvenil de l’any pasat, el CV Portol, per 3-1. El partit va anar tot el temps molt igualat i el nombros públic que hi havía a Na Capallera va poder gaudir d’un molt bon partit.

A la categoría Juvenil Femenina, el nostre equip debutava dins la Pista del Porto Cristo i, encara no jugar un bon partit, no va tenir cap problema pera conseguir la victoria per 0-3.

Els resultats d’aquests partits son els següents :

1ª Balear Masculina : Llevant Mobiliari CV Manacor-CV Portol : 3-1 (26-24, 22-25, 25-23, 25-23).

Juvenil Femení : CV Porto Cristo – Ca’n Garanya CV Manacor : 0-3 (17-25, 22-25, 22-25).

 

Els horaris dels partits d’aquesta setmana son els següents :

Infantil Femeni :  Academia Manacor CV Manacor – CV Massanella, dissabte a les 10,00 h.

Cadet Femení : Blanc de Gris CV Manacor – CV Esporles, dissabte a les 12,00 h.

1ª Balear Masculina : Llevant Mobiliari CV Manacor – CV Portol, dissabte a les 16’00 h.

Deje su comentario