Toni Mesquida (CN Ciutadella) és el guanyador absolut del Memorial José Preto des Castell

9 octubre 2018 | Por | Categoria: -Portada, General, Otros Deportes, Vela
CNC

CNC

Toni Mesquida (3)

Toni Mesquida

Molt bona actuació dels regatistes del Club Nàutic Ciutadella en el XXXV Memorial José Preto d’Optimist i Làser 4.7 celebrat pel Club Nàutic Villacarlos. Dins dels bons resultats dels competidors que prepara Toni Mascaró, destacar al guanyador absolut de totes les classes a la trobada a Es Castell, Toni Mesquida, qui va ser de llarg el millor en un trofeu que dissabte va tenir quatre 4 proves amb fluix i molt variable i el darrer dia vent fort a molt fort, amb problemes i proves anulades. Més de 50 embarcacions es van citar a la localitat del llevant insular.
Mesquida guanyava en la classe Optimist mentre que la seva companya a Es Nàutic, Chantal Cavaller, acabava com a primera dona i cinquena de  la classificació general, en Làser 4.7. En aquesta classe, David Sosa, David Ponsetí i Jack Vinnie, tots tres del CN Ciutadella, pujaven al podi per aquest ordre.
En Optimist, Mesquida era primer sub 11 i de la general Optimist i del tradicional trofeu. Segon sub 11, Sergi Rami Pons del CN Villacarlos i ercer i quart, Joan Sosa i Lluís Mascaró, del CN Ciutadella. En sub
16, guanyadora Aitana Cavaller (CNC), primera dona i segona de la general; segon David Triay del CM Mahón i tercer Borja Torres (CNC).
Quart seria Carlos Sánchez-Rodrigo (CMM). En categoria sub 13, victòria per Francesc Sosa, seguit de Maria Gornès, Clara Mendoza i quart, Nassau Hui Calafat, tots del CN Ciutadella.

Toni Mesquida (2)

Deje su comentario