SUPERCOPA AON AMB UN RECORD A LES VÍCTIMES DEL LLEVANT MALLORQUÍ

13 octubre 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
 Supercopa AON Mini

La Salle Mahón i Colonya Pollença es proclamen campions a una Supercopa AON que va retre homenatge a les víctimes del llevant mallorquí

Colonya Pollença (femení) i La Salle Mahón (masculí) s’han proclamat aquest cap de setmana campions de la Supercopa AON Mini que s’ha disputat a Llucmajor.
Ha estat una Supercopa especial i amb un tast agredolç ja que en tot moment va estar present el que va succeir aquesta setmana a la comarca del llevant mallorquí. De fet, la típica entrega de trofeus es va substituir per un petit homenatge a totes les víctimes i persones afectades per les pluges de dimarts horabaixa. Els quasi cent nins i nines que varen participar a la Supercopa procedents de totes les Illes varen mostrar un missatge on es podia llegir «Força Llevant, esteim i estarem amb vosaltres».
Pel que fa a la part esportiva, Colonya Pollença va aconseguir el triomf a la final contra Ca’n Cantó a un partit on les mallorquines varen anar sempre per davant al marcador. El primer quart va acabar 6-23 i a partir d’aquí es va anar incrementat la diferència fins tancar acta a l’inici de la segona part amb un 12 – 62 al marcador.
Al partit pel tercer i quart lloc, La Salle Mahón va aconseguir la victòria a un encontre que varen remuntar gràcies a un parcial al darrer quart de 5-20 contra S’Indioteria. Les palmesanes es varen anar al descans guanyant 41-29 però les menorquines li varen donar la volta. A falta de 3 minuts ja guanyaven 54-58 i aquesta diferència la varen mantenir fins el final i guanyaren 5967.
D’altra banda, a la final masculina, La Salle Mahón es va dur la victòria davant La Salle Palma per 75 – 116. El partit es va rompre al tercer quart on els menorquins es varen mostrar molt encertats i arribaren al descans 43-61. Aquesta diferència la varen mantenir durant tota la segona part i fins i tot es va ampliar per tancar el cinquè període amb 30 punts d’avantatge (6393). Els menorquins no afluixaren al darrer parcial i varen seguir incrementant la seva avantatge fins el 75-116 final .
Al partit pel tercer i quart lloc, Santa Maria va guanyar a Bàsquet  Sa Real 69-66. Va ser un partit molt igualat i competit. A falta de minut i mig, el marcador era d’empat a 64 però un triple del Santa Maria va suposar la sentència del partit. Els dos equips varen anotar un atac cada un i Santa Maria es va quedar amb el tercer lloc amb el definitiu 69-66.