Última oportunitat

13 octubre 2018 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Mahón
.

.

Els equips regionals de UD Mahón i CCE Sant Lluís volen aprofitar la seva trobada d’aquesta 5ª jornada (dissabte, San Carlos, 17:00) per aconseguir el seu primer triomf d’aquesta copa.

Serà un duel de pissarres i tots dos es tornen a veure les cares en el feu unionista, després de l’últim partit que els enfronta a tots dos en les passades semifinals del mateix torneig, on els de Juan Romero van sortir victoriosos davant l’equip, que en aquells dies, estava dirigit per Elías Noval.

De nou el tècnic blue, Pere Vadell, haurà de fer càbales i probatures perquè el seu equip no noti les baixes amb les quals arriba a la trobada. No obstant això, no han de pensar amb els que no estaran sobre el verd de San Carlos i centrar-se en els que i estaran, per sortir victoriós d’un duel, que és una última oportunitat per a tots dos d’enganxar-se a les primeres places.

José María Vidal Gomila

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com