El tècnic Albert Pons, “amonestat”

15 octubre 2018 | Por Redacción | Categoria: Fútbol Base
.

.

Jugaven UD Seislan i CCE Sant Lluís de categoria Benjamí de 1r. any en Sant Carlos, partit que des del primer moment pren clar color lluisser. Els de Albert Pons a poc a poc anaven arribant amb massa claredat a l’àrea rival i els gols anaven caient al seu favor.

Els nostres agafan una diferència considerable en el marcador, el tècnic lluisser és amonestat pel col·legiat del partit, perquè?, targeta groga o vermella?. TARGETA BLANCA per a Albert Pons.

Què és la targeta blanca? És una distinció que va engegar la FFIB fa dues temporades per valorar tots aquells gestos i accions que fomentin valors i esportivitat, en les categories prebenjamines, benjamins, alevins, infantils i cadets, de futbol i futbol sala, en les competicions de totes les Illes.

Com bé recull l’acta del partit, el motiu va ser : “per retrassar al seu equip en camp propi els últims 5 minuts del partit , fent-los tocar la pilota intentant no arribar a la meta contrària amb tanta facilitat i donar opció de sortia des de el darrera del seu rival”.

Un gest que honra al tècnic blue, i a molts d’altres de tota la illa que en ocasions realitzen labors similars però que no són reconegudes, i que ensenya valors com el respecte al rival, a tots els jugadors presents sobre el verd de San Carlos.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com