EL BÀSQUET MANACOR, SOLIDARI ELS DAMNIFICATS PER LA TORRENTADA

16 octubre 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

El club farà una aportació econòmica i durà a terme durant aquesta jornada una campanya de recollida de diners que destinarà íntegrament a les persones damnificades per les pluges torrencials.

3 NINES I 8 NINS CONVOCATS PER LA FEDERACIÓ BALEAR DE BÀSQUET

Na Maria Llodrà, n’Amàlia Riera, n’Aina Pérez i en Pau Cortès han estat convocats per la FBIB per participar a la primera jornada d’Els Minibàsket Days, que comptarà amb la presència del cos tècnic de les seleccions balears mini. Enhorabona a tots quatre, esperam que gaudeixin de l’experiència.

En Pedro Ballester, amb la generació cadet rookie AXA, i en Toni Bennàssar, amb la preselecció balear cadet, es van enfrontar en un partit amistós sota l’auspici de la FBIB.

Finalment, en Joan Nadal i en Joan Santandreu van ser convocats per formar part de la preselecció balear de categoria infantil. Un gran premi com a reconeixement a la gran tasca dels nostres joves jugadors i un premi per la seva dedicació al nostre esport. Enhorabona a tots, a gaudir i a aprendre al màxim!

 020  021  022  023

 

 024  025  026

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com