El president d’Es Nàutic Rafel Torrent, a la presentació de la Sitges-Ciutadella 2019

16 octubre 2018 | Por | Categoria: -Portada, General, Otros Deportes, Vela
Sitges Ciutadella

Sitges Ciutadella

El president del Club Nàutic Ciutadella Rafel Torrent ha estat aquest cap de setmana a la Ciutat Comtal per seguir de prop la celebració del prestigiós Saló Nàutic de Barcelona 2018. El dirigent d’Es Nàutic ha participat en diversos esdeveniments, entre els quals destaca la presentació de la Regata Sitges-Ciutadella 2018. Torrent ha intervingut de la mà de l’ànima i organitzador de la prova, Enric Curt, que es viurà el pròxim 14 de juny entre el Port de Sitges i el de Ciutadella. El president del CNC destaca que pel club és un honor rebre la flota de creuers de la península, amb gent de Menorca que hi participa i una prova ja consolidada i de nivell.
A part del president d’Es Nàutic, nombrosos socis, esportistes i empresaris vinculats al club han aprofitat el pont festiu per assistir
al Saló Nàutic de BCN, com un dels mostradors punters del sector en el panorama actual.

Comentarios cerrados

  • Mantente informado