El Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic congregarà 335 esportistes aquest cap de setmana

17 octubre 2018 | Por | Categoria: General, Otros Deportes, Patinaje
A l’acte de presentació han assistit també el director general d’Esports, Sergio Rodríguez, la regidora del grup municipal popular, Lourdes Bosch, el regidor del grup municipal Ciutadans, Bartomeu Cañellas i un grup de patinadores entre les quals es trobaven l’actual campiona de Balears, la campiona d’Espanya i la campiona de la copa d’Europa per parelles.  Les tres jornades del Trofeu es duran a terme al Pavelló Joan Seguí de Son Rapinya i arrencaran aquest divendres a les 15 hores amb els entrenaments oficials.  Dissabte, de 9 a 14 h es durà a terme la competició del nivell aptitud-iniciació i de 16 a 21.30 hores l’absoluta autonòmica i elit. El diumenge la competició es desenvoluparà entre les 9 i les 10,35 hores a càrrec dels esportistes d’elit en la resta de categories, sènior, junior, juvenil, només dansa i parelles de dansa. Finalment, a partir de les 11 hores, començarà la desfilada dels participants, la cerimònia de cloenda i el lliurament de trofeus i medalles als guanyadors en totes les categories. Els patinadors i patinadores estan repartits en quatre categories: 80 en Elit Nacional, 39 en Absoluta Autonòmica (nivell intermig), 157 en aptitud-iniciació (per a iniciats), i 59 en principiants, que varen competir el passat 6 d’octubre.  El jurat del Ciutat de Palma està integrat per tres jutges nacionals (de Catalunya i Balears), tres autonòmics de Balears i dos de Catalunya, a més d’un altre en pràctiques. També n’hi haurà dos calculadors autonòmics i un anotador de Balears. El cost del bonus per a les tres jornades és de quinze euros per als adults i de cinc euros per als infants.

Presentació XXI Trofeu ciutat de Palma de Patinatge

Susanna Moll: “Continuau treballant amb aquesta passió que ens fa gaudir a tots d’aquest magnífic esport on es deixa constància de la importància del treball i l’esperit d’equip”

 La competició es durà a terme al pavelló Joan Seguí i té caire solidari

 Palma, 17 d’octubre de 2018.- La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, i el president de la Federació de Patinatge de les Illes Balears, Sebastià Rico, han presentat aquest matí al Saló de Plens de l’Ajuntament de Palma el XXI Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic.

La competició es durà a terme aquest cap de setmana al Pavelló Municipal Joan Seguí de Son Rapinya. A la seva 21a edició el Trofeu aconsegueix un nou rècord de participació amb la inscripció de 335 esportistes de 17 clubs de les Illes Balears, Catalunya, Andalusia i Galícia. Aquesta cita esportiva és el segon trofeu de patinatge artístic oficial a nivell nacional en nombre de participants.

Moll ha donat la benvinguda a la competició als esportistes i ha dirigit unes paraules a les patinadores assistents “continuau treballant amb aquesta passió que ens fa gaudir a tots d’aquest magnífic esport on es deixa constància de la importància del treball i l’esperit d’equip”, ha dit.

Aquest XXI Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic té un caire solidari, atès que la recaptació de les entrades es destinarà a Zaqueo i Es Refugi de Palma. En aquest sentit, Rico ha destacat que “la recaptació estarà destinada íntegrament per aquestes entitats, perquè puguin tenir un bon Nadal”, el president de la Federació Balear també ha donat les gràcies a l’Ajuntament pel seu suport.

A l’acte de presentació han assistit també el director general d’Esports, Sergio Rodríguez, la regidora del grup municipal popular, Lourdes Bosch, el regidor del grup municipal Ciutadans, Bartomeu Cañellas i un grup de patinadores entre les quals es trobaven l’actual campiona de Balears, la campiona d’Espanya i la campiona de la copa d’Europa per parelles.

 

Les tres jornades del Trofeu es duran a terme al Pavelló Joan Seguí de Son Rapinya i arrencaran aquest divendres a les 15 hores amb els entrenaments oficials.

Dissabte, de 9 a 14 h es durà a terme la competició del nivell aptitud-iniciació i de 16 a 21.30 hores l’absoluta autonòmica i elit. El diumenge la competició es desenvoluparà entre les 9 i les 10,35 hores a càrrec dels esportistes d’elit en la resta de categories, sènior, junior, juvenil, només dansa i parelles de dansa. Finalment, a partir de les 11 hores, començarà la desfilada dels participants, la cerimònia de cloenda i el lliurament de trofeus i medalles als guanyadors en totes les categories.

 

Els patinadors i patinadores estan repartits en quatre categories: 80 en Elit Nacional, 39 en Absoluta Autonòmica (nivell intermig), 157 en aptitud-iniciació (per a iniciats), i 59 en principiants, que varen competir el passat 6 d’octubre.

 

El jurat del Ciutat de Palma està integrat per tres jutges nacionals (de Catalunya i Balears), tres autonòmics de Balears i dos de Catalunya, a més d’un altre en pràctiques. També n’hi haurà dos calculadors autonòmics i un anotador de Balears.

El cost del bonus per a les tres jornades és de quinze euros per als adults i de cinc euros per als infants.

Comentarios cerrados

  • Mantente informado