FASE CLASIFICATÃ’RIA BENJAMINS MENORCA (GRUP A) Jornada 2

21 octubre 2018 | Por Juan Truyol | Categoria: Fútbol Base

Portada copia

Ayer se disputó en el campo Bintaufa C2 el encuentro perteneciente a la segunda jornada de copa entre los equipos del CF Sporting de Mahón y el CE Ferreries, dicho partido empezó con dominio visitante que desde bien pronto se hizo con el balón y generó peligro sobre el marco local y fruto de este dominio en el minuto 3 Jordi Pons adelantó al CE Ferreries y dos minutos más tarde, Sergi Febrer marcó el 2-0. Con esta clara victoria momentánea se llega al final del primer cuarto. En el segundo, el signo del partido dio un giro radical, los jugadores de Mónica Triay tomaron la iniciativa y en el minuto 14 Amjad Zaidi marcó el 1-2 y empezó la remontada, las llegadas del CF Sporting de Mahón se fueron sucediendo y en el minuto 20 Mosaab Zaidi consiguió el empate a dos tantos, un minuto más tarde, en concreto en el minuto 21 de nuevo Mossab Zaidi marcó el 3-2 adelantando a su equipo y llegando al final del segundo cuarto dejando el partido totalmente abierto.

El tercer cuarto acabó siendo totalmente igualado, las ocasiones fueron para los dos equipos pero ninguno de ellos logró marcar, dejando todas las opciones para el cuarto y último cuarto.

El CE Ferreries fiel a su filosofía de juego intentó hacerse con el balón y el CF Sporting de Mahón de igual manera también buscó el mismo objetivo, fueron unos minutos muy emocionantes ya que, un gol visitante hubiera servido para empatar para luego buscar la victoria, pero un gol local en el minuto 47 conseguido por Amjad Zaidi puso el definitivo 4-2 en el marcador, haciendo justicia tras lo visto durante todo el partido, a pesar de la derrota, el equipo azulgrana jugó un muy buen partido y hasta los últimos minutos tuvieron opciones de conseguir un resultado más favorable.

CATALAN

Ahir es va disputar al camp Bintaufa C2 la trobada pertanyent a la segona jornada de copa entre els equips del CF Sporting de Maó i el CE Ferreries, dit partit va començar amb domini visitant que des de ben aviat es va fer amb la pilota i va generar perill sobre el marc local i fruit d’aquest domini en el minut 3 Jordi Pons va avançar al CE Ferreries i dos minuts més tard, Sergi Febrer va marcar el 2-0. Amb aquesta clara victòria momentània s’arriba al final del primer quart. En el segon, el signe del partit va donar un gir radical, els jugadors de Mónica Triay van prendre la iniciativa i en el minut 14 Amjad Zaidi va marcar l’1-2 i va començar la remuntada, les arribades el CF Sporting de Maó es van anar succeint i en al minut 20 Mosaab Zaidi va aconseguir l’empat a dos gols, un minut més tard, en concret en el minut 21 de nou Mossab Zaidi va marcar el 3-2 avançant al seu equip i arribant al final del segon quart deixant el partit totalment obert.
El tercer quart va acabar sent totalment igualat, les ocasions van ser per als dos equips però cap d’ells va aconseguir marcar, deixant totes les opcions per al quart i últim quart.
El CE Ferreries fidel a la seva filosofia de joc va intentar fer-se amb la pilota i el CF Sporting de Maó de la mateixa manera també va buscar el mateix objectiu, van ser uns minuts molt emocionants ja que, un gol visitant hagués servit per empatar per després buscar la victòria, però un gol local al minut 47 aconseguit per Amjad Zaidi va posar el definitiu 4-2 al marcador, fent justícia després del vist durant tot el partit, tot i la derrota, l’equip blaugrana va jugar un molt bon partit i fins als últims minuts van tenir opcions d’aconseguir un resultat més favorable.