SIS DEL FÍSICS A LA LLIGA NACIONAL DE KARATE A MÀLAGA

25 octubre 2018 | Por | Categoria: Artes Marciales, General, Otros Deportes
SIS DEL FÍSICS

SIS DEL FÍSICS

Màlaga serà la ciutat que en aquesta ocasió acollirà als representants del Físics en les categories júnior i sub-21 en la segona ronda de la lliga nacional de karate. Partiran des de Menorca Judith García i Victor Marqués, des de Barcelona Cris Pons i Manel Bosch i per primera vegada des de Suissa Anna i Silvia Hirt, a tots ells els acompanya com a entrenador Jesús Triay (Shuto)

Des de Físics; confiem en obtenir bons resultats, ja que partim en un molt bon estat de forma en la totalitat del grup, malgrat ser conscients del gran nivell que ens trobarem en aquesta edició. Com a novetat per els de Físics, els dos nous fitxatges de les bessones hispano-suïsses que viatjaran des de Brugg (suïssa) per disputar el seu primer campionat a Espanya en la doble nacionalitat.

L’objectiu dels components d’aquesta expedició, és el de fer podi per així intentar ficar-se entre els 8 millors i classificar-se per les finals del mes de desembre. Més fàcil ho té na Cris Pons qui actualment està la número 5 del ranking nacional, per altre banda Manel Bosch és el divuitè de la seva categoria. Més difícil ho tenen Marqués i García que estan en els puestos 37 i 38 respectivament.

Deje su comentario

  • Mantente informado