CD San Pablo-Eivissa 4-1 Sineu Atlètic Molí d’en Pau (4ª jornada 3ª Divisió FS)

31 octubre 2018 | Por | Categoria: Futbol Sala, General
Fernando Alarcón

Fernando Alarcón

Roda de premsa de Fernando Alarcón, entrenador del Sineu Atlètic Molí d’en Pau
“En la 1ª part hem competit bastant bé, ens hem anat amb un 0-1 al descans. Res més començar la 2ª part ens fiquen l’1-1 en el primer xut a porta i a partir d’aquí l’equip no ha sabut llegir el partit. Els àrbitres no és que hagin influit en el resultat, però sí en l’estat d’ànim dels jugadors. Han estat bastant casolans. Després hem tret porter-jugador i ha estat quan els han fet el 4-1. Hi ha que seguir treballant per a la setmana que ve a Alcúdia, que comença la nostra lliga. A veure si podem guanyar dos o tres partits seguits”
Sineu Atlètic Molí d’en Pau

Deje su comentario