Tres punts de camí cap a Ses Canaletes

4 noviembre 2018 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Menorca
.

.

El CCE Sant Lluís va aconseguir una important victòria (1-2) en el camp del Atletic Ciutadella, que li permet sumar el primer triomf de la temporada a domicili i encadenar dos partits consecutius guanyant després d’haver superat dijous passat al Penya Ciutadella en el partit ajornat del cap de setmana passat.

Els de Vadell van entrar bé al partit enfront d’un rival que portava tres empats i cap victòria en aquesta copa. Els nostres es van trobar molt còmodes sobre el terreny de joc, i encara que no van fer ocasions molt clares en el primer temps van tenir a tot moment controlats als de ponent. En el primer temps, molt centrocampisma, poques arribades a àrea rival i poca lucidesa per als davanters.

Just arrencar el segon temps es van avançar els de Berto Moll amb un tant des dels onze metres de Natxo Pons (1-0, 50′) desprès d’un penal comès per Basili. Gràcies al tant, els nostres van acabar de reaccionar, en veure’s per darrere en un partit que volien treure endavant si o si.

Poc després de reprendre’s el partit, els de Vadell van donar aquesta empenta perquè els locals quedessin més ficat a la seva àrea i fruit d’això van ser guanyant terrè per acabar portant-se la victòria. Una falta des de la frontal botada magistralment per Basili de forma directa, va acabar en el fons de les malles de Tugores (1-1, 61′), partit obert. Aquest tant solament va donar més tranquil·litat als blues, que des d’aquest moment amb prou feines van gaudir de perill a l’àrea de Llorenç.

Quan podien aparèixer els nervis en els blues va tornar a emergir la figura de Stan en el minut 71 de partit, que anotava l’1-2 definitiu després d’una combinació entre ell mateix i Toni Vinent que va deixar al veterà migcampista català només davant Tugores per donar la volta al marcador i enviar els tres punts rumb a Ses Canaletes.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com